21 листопада у освітніх закладах, бібліотеках, музеях міста Ківерці та населених пунктів Ківерцівської ОТГ відбулися урочисті заходи з нагоди 6-ї річниці Революції Гідності

Дата: 21.11.2019 17:15
Кількість переглядів: 465

Фото без опису

Минуло 6 років, відколи український народ, проявивши свою волелюбність, гідність і прагнення до свободи, вийшов на Майдан, який став центром революції, місцем правди і святим місцем для добра, любові і братерства. Революція відбулася не лише у політичному житті країни. Вона відбулася у свідомості українців.

Головним заходом цього дня стала жива інсталяція подій Революції Гідності на площі біля Ківерцівського районного краєзнавчого музею.

На фоні театралізованого Майдану засобами сценічної майстерності аматорів сцени Ківерцівського БК ім. Михайла Ковальова була відтворена хронологія подій листопада 2013 – лютого 2014 років. Учні міських шкіл, Леся Куліба, директор Центру позашкільної освіти, прочитали поезію, народжену Майданом Гідності, прозвучали патріотичні пісні у виконанні солістів районного Будинку Культури.

Урочиста хода до Скверу Небесної Сотні, покладання квітів до памятника героям та спільне виконання Державного Гімну стали заключним акордом заходу.

У відзначенні 6-ї річниці Революції Гідності взяли участь представники влади: міський голова Володимир Жгутов, голова Ківерцівської районної ради Олександр Гурський, заступник голови Ківерцівської РДА Юліан Таранчук, а також керівники та працівники комунальних і державних закладів, учні та педагоги міських шкіл, мешканці міста.

 

Підготувала Людмила Михайленко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних