Пошук

15 листопада 2019 року відбулося бліц-навчання для  роботодавців

Дата: 25.11.2019 12:37
Кількість переглядів: 703

Бліц-навчання для роботодавців «Виконання нормативу робочих місць для працевлаштування інвалідів, створення нових робочих місць для працевлаштування інвалідів»

В рамках відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю 15 листопада 2019 року на базі Ківерцівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості відбулося бліц-навчання для  роботодавців району на тему «Виконання нормативу робочих місць для працевлаштування інвалідів, створення нових робочих місць для працевлаштування інвалідів». У заході взяли участь 18 представників роботодавців.

Учасників семінару привітала Тетяна Кузьмова – в.о. директора Ківерцівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості, яка проінформувала присутніх про послуги, які надає служба зайнятості для осіб  з особливими потребами, розповіла про можливості започаткування власної справи безробітними та підсумувала кількість зареєстрованих вакансій для осіб з інвалідністю.

Про основи соціальної захищеності, юридичні та моральні аспекти       працевлаштування осіб з інвалідністю розповів фахівець І категорії сектору забезпечення зайнятості та соціального захисту осіб з інвалідністю Волинського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Андрій Корнійчук.

Заступник начальника відділу надання послуг роботодавцям Волинського обласного центру зайнятості Ганна Архипчук розповіла присутнім про застосування інструментів служби зайнятості для задоволення кадрових потреб роботодавців, онлайн-сервіси служби зайнятості, які спрощують можливість ними скористатися, у тому числі віддалено, та економлять час, про застосування QR – коду, організацію робіт тимчасового характеру, порядок компенсації роботодавцям єдиного соціального внеску.

         Проблемні питання у сфері соціального захисту населення та зміни в законодавстві висвітлила присутнім начальник Управління соціального захисту населення Ківерцівської РДА Валентина Розум.

Бліц-навчання проходило у довірливій атмосфері. Учасники навчання активно задавали запитання представникові Фонду соціального захисту інвалідів та отримували на них вичерпні відповіді. Кожен учасник отримав набір роздаткових матеріалів.

 

Провідний фахівець  

відділу взаємодії з роботодавцями                                                 Аліна Сачанюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.