Презентація компанії "Укрмілкінвест

Дата: 27.11.2019 08:39
Кількість переглядів: 826

Фото без опису

       В рамках реалізації Агропроекту «Територія майстерності», за сприяння  Ківерцівської районної філії Воцз  жителі  Ківерцівської  ОТГ зустрілися  з представниками ТОВ «Укрмілкінвест» - холдинговою компанією, яка має намір реалізувати на Волині успішний досвід створення сімейних молочних ферм із залученням власних коштів та коштів канадського уряду і спеціалізується в галузі молочного тваринництва з використанням сучасних технологій, засновник Кластеру «Натуральне молоко». Менеджер із регіонального розвитку у Волинській області, ознайомила жителів с.Суськ  з реалізацією програми, завдяки якій господарі, які мріють відкрити сімейну ферму, можуть подати заявку на її фінансування.

Компанія «Укрмілкінвест» після підписання договору надає допомогу у будівництві, придбанні обладнання, купівлі великої рогатої худоби, надає консультативний супровід. Фінансова допомога потенційним сімейним фермам у наданні кредиту на придбання обладнання, будівельні роботи на 80 000 грн. Безповоротна фінансова допомога – 50% вказаної суми кредиту.

Проєкт також передбачає надання худоби від 10 корів у кредит під 15% річних на 4 роки, повний консультативний супровід щодо господарської діяльності, продаж кормів або технологічний супровід при заготівлі власних кормів. Гарантований забір молока у господарства-позичальника з доплатою до закупівельної ціни на ринку однієї гривні за кожен зданий літр. У присутніх виник неабиякий інтерес до презентації, вони жваво обговорювали цю тему, задавали запитання, ділилися враженнями, думками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних