Презентація позашкільної діяльності на Всеукраїнській науково-практичній конференції

Дата: 28.11.2019 13:05
Кількість переглядів: 931

Фото без опису

22-23 листопада за сприянням Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації  у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти було проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Професійний розвиток педагогів в умовах освітнього середовища післядипломної освіти».

Приємно зазначити, що до участі в конференції була запрошена директор КЗ «Центр позашкільної освіти Ківерцівської районної ради Волинської області» Леся  Куліба, яка мала змогу презентувати діяльність Центру позашкільної освіти у секції «Педагог позашкілля: професійний стандарт та вектори розвитку».

Леся Володимирівна проінформувала, що КЗ «ЦПО» - це комплексний позашкільний заклад, який здійснює освітню, інструктивно-методичну, організаційно-масову роботу за такими напрямами: художньо-естетичний, науково-технічний, еколого-натуралістичний, туристсько-краєзнавчий та гуманітарний.

Також озвучила про те, що за підсумками минулого навчального року педагоги та вихованці  закладу здобули 104 нагороди різних рівнів, які засвідчені грамотами, дипломами та подяками. В адресу такої потужної плеяди нагород прозвучали щирі та гучні оплески від усіх учасників конференції.

Леся Володимирівна розповіла, що у закладі ефективно діють три проектні методики: довгострокові інноваційні проекти, авторські колективні проекти керівників гуртків та Міжнародні проекти. В рамках міжнародної співпраці залишились незабутні враження від офіційно-творчих візитів в Польщу, Німеччину, Австрію та Францію. Ну, і звичайно визначною подією стало конструктивне спілкування з польським послом в стінах Європарламенту в Страсбурзі.

Директор закладу закцентувала увагу на пріоритетні аспекти розвитку закладу в призмі інноваційної діяльності. В царині якої планується активізувати сферу платних послуг з метою зміцнення матеріально-технічної бази, впровадити STEM-освіту в гуртках науково-технічного напряму, відкрити гуртки з LEGO-конструювання та робототехніки.

Також на Всеукраїнській науково-практичній конференції Леся Куліба презентувала відеоролик «Ми любимо Центр позашкільної освіти в місті Ківерці!», який засвідчив високопрофесійну, системну та багатопрофільну діяльність педагогічного та учнівського колективів закладу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних