Привітання міського голови до Дня місцевого самоврядування

Дата: 05.12.2019 15:37
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

 

Шановні мешканці Ківерцівської об’єднаної територіальної громади, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів і скликань, члени виконавчого комітету, громадських об’єднань і активісти!

 

Щиро вітаю Вас з Днем місцевого самоврядування, який об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя волі громадян.

Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування.

Cаме через органи самоврядування громадяни реалізують своє право брати участь у вирішенні питань місцевого значення, відстоювати інтереси своєї територіальної громади. Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя та створення комфортних умов для проживання їхніх жителів.

 Діяльність Ківерцівської міської ради спрямована лише на одне – на задоволення життєвих потреб мешканців громади. Нині на порядку денному ще багато проблем, розв’язання яких дасть можливість Ківерцівській ОТГ розвиватися стабільно і впевнено дивитися у майбутнє.

Впевнений, що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу. Їхня наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашої громади і держави.   

Висловлюю  вдячність депутатам місцевих рад, членам виконавчого комітету, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного з нас бути почутим. Ваші ініціативи, вимоги і пропозиції знаходили підтримку і втілювались у життя. І надалі будьте принциповими у відстоюванні інтересів громади.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали частинку своєї душі в його становлення та розвиток. Їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування є джерелом наснаги для кожного з нас, звідки ми черпатимемо енергію для щоденної роботи.

Бажаю Вам здоров’я, добра, родинної злагоди! Нехай Ваша праця буде плідною, розпочаті справи принесуть вагомі результати, а все задумане здійснюється на благо громади!

І нехай День місцевого самоврядування стане для нас ще одним обєднуючим імпульсом у спільному прагненні зробити нашу державу заможною і квітучою.

 

З повагою, міський голова

                             Володимир Жгутов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних