Про скликання засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради

Дата: 16.12.2019 10:52
Кількість переглядів: 400

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 18.12.2019 року о 13.00 год відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради сьомого скликання за адресою місто Ківерці, вулиця Шевченка, 14.

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного засідання постійної комісії.
  2. Про бюджет Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік. 
  3. Про затвердження Програми забезпечення розробки містобудівної документації на території Ківерцівської міської ради на 2020 рік.
  4. Про затвердження Програми використання та охорони земель на території Ківерцівської міської ради на  2020 рік.
  5. Про розгляд звернень про надання пільг по сплаті земельного податку на 2020 рік. 
  6. Про резервування земельних ділянок сільськогосподарського призначення
  7. Про затвердження Переліку земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади, які  виставлятимуться на земельні торги. 
  8. Про містобудівну документацію. 
  9. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок
  10. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів. 
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  12. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер – 0721810100:01:001:3053 та передачу в оренду земельних ділянок.
  13. Про внесення змін в рішення №14/35 від 05 березня 2012 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки ВУ ЗАТ «Електро». 
  14. Про внесення змін в рішення №41/13 від 17 листопада  2009 року «Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо складання договорів оренди земельних ділянок Ківерцівській райспоживспілці для обслуговування кафе «Барвінок». 
  15. Про внесення змін в рішення Сокиричівської  сільської ради  №31/8 від 27 вересня 2018 року «Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність». 
  16. Про скасування рішення №34/20 від 22 листопада 2018 року «Про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється площею 0,0434 га в місті Ківерці по вулиці Паркова». 
  17. Про дозвіл Ківерцівського комунальному підприємству водопровідно-каналізаційних мереж «Ківерціводоканал»  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється площею 0,0434 га в місті Ківерці по вулиці Паркова. 
  18. Про дозвіл Богаченко Людмилі Михайлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва  та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд. 
  19. Про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд в місті Ківерці Данилюк  Ользі Степанівні.
  20. Про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в місті Ківерці по вулиці Шевченка.
  21. Про дозвіл Ківерцівській міській раді на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу на конкурентних засадах права оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  23. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї).
  24. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства.
  25. Про надання дозволу товариству  з додатковою  відповідальністю «Ківерцівський агрохім» на виготовлення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  26. Про виділення земельної частки (пай) в натурі (на місцевості) та державну реєстрацію власності на земельну ділянку  власнику земельної частки (пай).
  27. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  28. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  29. Про розгляд заяви Бойченко О. Ф. та Бойченка С.В.
  30. Про розгляд  депутатського звернення  депутата Мелеха М.К.
  31. Про розгляд заяви Дубини А.Б.
  32. Різне.

Секретар ради                                                                   О.Баранович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних