Як святий Миколай Ківерцівською громадою мандрував…

Дата: 21.12.2019 14:56
Кількість переглядів: 450

Фото без опису

Добра традиція віншувань святого Миколая з кожним роком набирає обертів. Милосердя та доброта все ж переважає у людей і, ніби наслідуючи добрі справи святого Миколая, все більше добродіїв бажають приміряти митру та обдаровувати малечу і всіх, хто потребує, солодощами, фруктами, печивом – головними подарунками у ці дні.

Розпочав свою мандрівку нашою громадою святий Миколай ще 8 грудня (за григоріанським календарем – День святого Миколая 6 грудня) у костелі Пресвятого Серця Ісуса Христа. Разом із настоятелем о. Кшиштофом розповів дітям та усім, хто брав участь у святій літургії, про життя святого Миколая та його добрі справи, обдарував більше пів сотні дітей подарунками. А подарунки святому Миколаю допомагали збирати добрі родини із м. Любліна Республіка Польща на прохання благодійного фонду «Карітас». Щаслива малеча подякувала та заспівала Миколаю пісню і чимдужч поспішала додому ласувати дарунками.

А на цьому тижні святий Миколай продовжив свою мандрівку загальноосвітніми школами громади.

З ініціативи Ківерцівської міської ради аматори РБК імені М. П. Ковальова віншували всіх дітей, які навчаються у школах та садочках громади.

18 грудня святий Миколай спільно із ГО «Станція добра» запросив діток у Ківерцівський районний будинок культури, де відбулась цікава розважальна програма.

 19 грудня – у День святого Миколая за юліанським календарем – на площі біля дитячої музичної школи в м.Ківерці відбулось урочисте та святкове відкриття Новорічної ялинки. Не оминув дійств і святий Миколай: він радо вітав діток та усіх присутніх, пригощав солодощами гостей свята.

Мандрівку святого Миколая нашою громадою можна побачити у світлинах.

А хто знає куди він ще завітав, присилайте нам на електронну пошту і ми обов’язково поділимось цікавими історіями з усіма!

Зі святом!

>>>Фотогалерея<<<


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних