Інспектування міських шкіл

Дата: 21.01.2020 09:22
Кількість переглядів: 1006

Фото без опису20 січня 2020 року, міський голова Володимир Жгутов, заступник міського голови Ольга Поліщук провели інспектування міських шкіл щодо стану справ з виконання припису стосовно дотримання Правил пожежної безпеки освітніми закладами міста.

 

З метою запобігання надзвичайним ситуаціям, які можуть призвести до людських втрат та мати негативний вплив на здоров’я людей, а також з метою недопущення нещасних випадків у громадських місцях та місцях перебування дітей Кабінетом Міністрів України (витяг з протоколу № 23 засідання КМУ від 06 грудня 2019 року) було вирішено:

  • провести позапланові заходи державного нагляду (контролю) суб’єктів господарювання щодо стану пожежної безпеки та техногенної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей (торговельно-розважальних закладах), віднесених до СС-2 та СС-3 класів наслідків (відповідальності) будівель або споруд, а також навчальних і профілактично-лікувальних закладах.

Відповідно до вказівки Кабінету Міністрів України Ківерцівський районний відділ ДДРЧ УДС України з надзвичайних ситуацій у Волинській області (керівник Андрій Кузьмов) надіслав приписи у навчальні заклади Ківерцівської об’єднаної територіальної громади щодо усунення недоліків, які могли б стати причиною пожежі або нещасного випадку.

Володимир Володимирович зустрівся з керівниками шкіл, обговорим з ними стан справ на сьогодні з даного питання, переконався, що робота ведеться, вияснив, яка допомога потрібна з боку Ківерцівської міської ради для завершення робіт по усуненню недоліків з протипожежної безпеки та належного виконання припису.

Керівники освітніх закладів міста Ківерці: НВК «Ківерцівська ЗОШ I-III ст. - Ківерцівська районна гімназія» - Людмила Кацевич, ОЗО «ЗЗСО I-III ст.

№ 4 м. Ківерці» - Василь Шпирук, Ківерцівської ЗОШ № 1 – Світлана Люшук, Ківерцівської експериментальної школи – Світлана Свиновей, Ківерцівської ЗОШ № 3 – Раїса Кубова показали об’єм робіт, які потрібно зробити у кожній школі, поділилися думками про дану ситуацію, визначилися з допомогою, яка їм необхідна, щоб закінчити розпочату справу.

 

         Довідково: частину матеріалів для проведення ремонтних робіт закуплено у грудні 2019 році і відповідно до інспектування, яке буде проведено у кожній школі Ківерцівської ОТГ, визначатиметься черговість їх надання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних