З 27 по 31 січня 2020 відбувся другий, регіональний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2020»

Дата: 03.02.2020 10:16
Кількість переглядів: 783

Фото без опису

З 27 по 31 січня 2020 на базі НВК «Ківерцівська ЗОШ І ступеня –гімназія»  відбувся другий, регіональний  тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2020» у номінації «Зарубіжна література».

На урочистому відкритті 27 січня учасників Конкурсу привітали ректор ВІППО П.С. Олешко, проректор ВІППО з науково-методичної роботи В.В. Вютюк та представники  міської влади на чолі з головою Ківерцівської ОТГ В.В. Жгутовим. Виступи учнів навчально-виховного закладу в ролі літературних героїв надихнули педагогів на позитив та творчість. Впродовж 5 конкурсних днів колектив гімназії створював комфортні умови для роботи учасників та журі Конкурсу. Педагоги  пройшли 6 конкурсних випробувань –«Самопрезентація», «Тестування», «Методичний практикум», «Майстер-клас», «Урок», «Практична робота»-, демонструючи  творчий підхід до використання сучасних педагогічних технологій, здатність до продукування власних ідей, уміння аналізувати шляхи та способи досягнення високих результатів освітнього процесу. 31 січня для підведення підсумків Конкурсу районна методична служба запросила усіх причетних у Центр позашкільної освіти до «Педагогічної кав’ярні». За рішенням обласного журі  переможцем стала  Наплета Л.Г., вчителька  КЗ "Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступеня с. Березолуки" Копачівської сільської ради.

Міський голова В.В. Жгутов висловив велику подяку колективу гімназії, членам журі, працівникам методичного кабінету - за гарну організацію і теплий прийом учасників конкурсу, а також побажав переможцю  успіхів у наступному  етапі Конкурсу.

Аромат кави, приємні спогади, щире спілкування, виступи учнів гімназії, слова подяки колективу гімназії, організаторам Конкурсу та журі, подарунки, компліментики від Педагогічної кав’ярні – такими були заключні акорди регіонального туру конкурсу «Учитель року-2020» у номінації «Зарубіжна література» на Волині.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних