Про скликання 14 сесії ОТГ

Дата: 10.02.2020 11:31
Кількість переглядів: 566

Фото без описуКіверцівська міська рада повідомляє, що 21.02.2020 року о 10.00  год. відбудеться пленарне засідання чотирнадцятої чергової сесії Ківерцівської міської ради сьомого скликання у в актовому залі Центру позашкільної освіти Ківерцівської районної ради Волинської області за адресою: м. Ківерці, вул. Киричука,1.

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного пленарного засідання чотирнадцятої чергової сесії Ківерцівської міської ради сьомого скликання.
  2. Про внесення змін до Положення про молодіжну раду при Ківерцівській міській раді
  3. Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення посад керівників комунальних закладів культури Ківерцівської міської об?єднаної територіальної громади
  4. Про затвердження структури та загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчого комітету
  5. Про внесення змін в рішення міської ради від 11.12.2019 року № 12/2 «Про план підготовки проектів регуляторних актів Ківерцівської міської ради на 2020 рік»
  6. Про затвердження плану роботи міської ради на 2020 рік
  7. Про виконання Програми будівництва, капітального ремонту та поточного ремонту системи зовнішнього освітлення міста Ківерці на 2019 рік
  8. Про виконання Програми соціально-економічного розвитку громади на 2019 рік від 03.05.2019 року №3/40
  9. Про виконання Програми розвитку комунального господарства та благоустрою на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік від 16.01.2019 року №1/17
  10. Про виконання Програми «Дорожній рух та його безпека на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік»
  11. Про виконання програми природоохоронних заходів, що фінансуються за рахунок коштів міського фонду охорони навколишнього природного середовища Ківерцівської ОТГ на 2019 рік
  12. Про виконання Програми ”Міські дороги” на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади міста на 2019 рік
  13. Про виконання Програми соціального захисту населення Ківерцівської об’єднаної територіальної громади за 2019 рік
  14. Про внесення змін в «Програму розвитку комунального господарства та благоустрою на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік»
  15. Про виконання Програми використання та охорони земель на території Ківерцівської міської ради, затвердженої рішенням №1/14 від 16 січня 2019 року «Про затвердження Програми використання та охорони земель на території Ківерцівської міської ради на 2019 рік». 
  16. Про виконання Програми забезпечення розробки містобудівної документації на території  Ківерцівської міської ради на 2019 рік.
  17. Про надання дозволу на передачу в безоплатне користування драбини металевої
  18. Про затвердження звіту про виконання бюджету міської об’єднаної територіальної громади за 2019 року.
  19. Про містобудівну документацію.
  20. Про клопотання щодо передачі у комунальну власність Ківерцівської міської ради земельної ділянки площею 0,2238 га кадастровий номер 0721810100:01:001:5719, площею 0,5569 га кадастровий номер 0721810100:01:001:5099, площею 0,7585 га кадастровий номер 0721810100:01:001:5020, площею 0,2017 га кадастровий номер 0721810100:01:001:2353.
  21. Про розгляд звернень  відносно надання пільг щодо сплати земельного податку
  22. Про затвердження Ківерцівській міській раді проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах).
  23. Про внесення змін до рішення №13/21 від 21 грудня 2019 року «Про затвердження Переліку земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади, які  виставлятимуться на земельні торги».
  24. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у місті Ківерці по вулиці Жукова.
  25. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  26. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  28. Про затвердження проектів землеустрою  щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок  для  колективного садівництва.
  29. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення  Уриній Наталії Анатоліївні.
  30. Про затвердження проектів землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки Ковалю Володимиру Івановичу.
  31. Про передачу в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд Холевінській Зінаїді Михайлівні, Холевінському Володимиру Анатолійовичу та Холевінському Анатолію Анатолійовичу.
  32. Про внесення змін в рішення  №11/17 від 28.11.2019 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  кадастровий номер 0721886600:11:001:0471  та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки» та його назву.
  33. Про внесення змін в рішення №36/20 від 20 грудня 2018 року «Про  дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)».
  34. Про внесення змін в рішення №13/38 від 21 грудня 2019 року «Про  дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї)».
  35. Про розірвання договору оренди землі укладеного між Ківерцівською міською радою та  ОК «Перспектива». 
  36. Про передачу приватному акціонерному товариству «Волиньобленерго» в оренду земельної ділянки в місті Ківерці по вулиці В. Стуса. 
  37. Про поновлення договору оренди земельної ділянки з підприємцем Проць Тетяною Андріївною. 
  38. Про поновлення договору оренди землі укладеного з Ківерцівською районною спілкою споживчих товариств.
  39. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  СГПП «Довіра».
  40. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  СФГ //Золота нива//.
  41. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  ТзОВ «Прилуцьк-Агро».
  42. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  ТЗОВ «Агро Верес».
  43. Про проведення інвентаризації масиву земель сільськогосподарського призначення.
  1. Про дозвіл Ківерцівській міській раді на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу на конкурентних засадах права оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  2. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  3. Про погодження на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  для ведення особистого селянського господарства.
  4. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї).
  5. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
  6. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  7. Про розгляд заяви Хмілевського Євгена Вячеславовича.
  8. Про розгляд  заяви  Бойченка С.В., Бойченко О.Ф.
  9. Про розгляд заяви Хомяка  Володимира Петровича.
  10. Про розгляд заяви Сардачука Петра Вікторовича.
  11. Про розгляд заяви  Хмілевської Оксани Григорівни
  12. Про розгляд заяв про надання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  13. Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва.
  14. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства  ветеранам війни.
  15. Про передачу в постійне користування земельної ділянки   Ківерцівському міському  виробничому управлінню житлово-комунального господарства для будівництва полігону твердих побутових відходів.
  16. Про розгляд  заяв про надання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  17. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних