До відому мешканців Ківерцівської об’єднаної територіальної громади

Дата: 11.02.2020 15:47
Кількість переглядів: 392

 

Фото без опису

            Між відділом капітального ремонту, комунального господарства та майна Ківерцівської міської ради та комунальним підприємством «Ласка» укладено договір щодо вилову безпритульних тварин на території громади.    Згідно договору після проведення стерилізації, вакцинації та кліпсування тварини повертаються на попереднє місце проживання під час наступного виїзду на відлов до Ківерцівської ОТГ. Поверненню не підлягають агресивні тварини, невиліковно хворі, а також тварини, які після процесу карантинування, стерилізації, вакцинації та кліпсування були прилаштовані у сім’ї з території КП «Ласка».

            Задля візуальної ідентифікації усім виловленим тваринам у 2020 році буде проведено кліпсування бирками блакитного кольору із зазначенням порядкового номеру та написом «Ківерці».

            Одночасно інформуємо, що усі виловлені тварини на місці вносяться в базу «Animal ID» з обов’язковими даними геолокації, фото та короткими характеристиками тварини (стать, приблизний вік, окрас та вага). Також кожній тварині  вживлюється  унікальний підшкірний чіп для ідентифікації її  в майбутньому за допомогою сканера.    

            Оплата вищевказаних послуг буде проводитись лише після надання комунальним підприємством «Ласка» копій актів проведення стерелізацій тварин.

            Просимо громадян утримувати домашніх тварин на ізольованій, добре огородженій території на прив’язі або без неї. За порушення правил благоустрою в частині утримування домашніх тварин передбачена адміністративна відповідальність згідно зі статтею 152 КУпАП та накладення штрафних санкцій.

 

 

заступник начальника відділу

капітального ремонту, комунального

господарства та майна Ківерцівської міської ради                 Богдан Сурмик  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних