Пошук

Про скликання спільного засідання постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, економічного розвитку, підприємництва та комунального майна та постійної комісії з питань благоустрою, житлово - комунального господарства, транспорту, зв’язк

Дата: 13.02.2020 12:00
Кількість переглядів: 459

 

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 19.02.2020 року об 14.00 год. відбудеться спільне засідання постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, економічного розвитку, підприємництва та комунального майна та постійної комісії з питань благоустрою, житлово - комунального господарства, транспорту, зв’язку, торгівлі та побутового обслуговування населення, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків Ківерцівської міської ради сьомого скликання за адресою місто Ківерці, вулиця Шевченка, 14.

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного засідання постійних комісій.
  2. Про розгляд заяви Тананайського Ю.В.
  3. Про затвердження структури та загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчого комітету
  4. Про внесення змін в рішення міської ради від 11.12.2019 року № 12/2 «Про план підготовки проектів регуляторних актів Ківерцівської міської ради на 2020 рік»
  5. Про затвердження плану роботи міської ради на 2020 рік 
  6. Про виконання Програми фінансування заходів державного, обласного, місцевого значення  Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік. 
  7. Про виконання Програми “Молодь Ківерцівської громади” на 2019 рік. 
  8. Про виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту на території Ківерцівської громади  на 2019 рік.
  9. Про виконання Програми будівництва, капітального ремонту та поточного ремонту системи зовнішнього освітлення міста Ківерці на 2019 рік
  10. Про виконання Програми соціально-економічного розвитку громади на 2019 рік від 03.05.2019 року №3/40
  11. Про виконання Програми розвитку комунального господарства та благоустрою на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік від 16.01.2019 року №1/17
  12. Про виконання Програми «Дорожній рух та його безпека на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік»
  13. Про виконання програми природоохоронних заходів, що фінансуються за рахунок коштів міського фонду охорони навколишнього природного середовища Ківерцівської ОТГ на 2019 рік
  14. Про виконання Програми ”Міські дороги” на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади міста на 2019 рік
  15. Про виконання Програми соціального захисту населення Ківерцівської об’єднаної територіальної громади за 2019 рік
  16. Про внесення змін в «Програму розвитку комунального господарства та благоустрою на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік»
  17. Про виконання Програми використання та охорони земель на території Ківерцівської міської ради, затвердженої рішенням №1/14 від 16 січня 2019 року «Про затвердження Програми використання та охорони земель на території Ківерцівської міської ради на 2019 рік».
  18. Про виконання Програми забезпечення розробки містобудівної документації на території  Ківерцівської міської ради на 2019 рік.
  19. Про надання дозволу на передачу в безоплатне користування драбини металевої
  20. Про затвердження звіту про виконання бюджету міської об’єднаної територіальної громади за 2019 року.
  21. Про Звернення депутатів Ківерцівської міської ради Волинської області до Президента України В.О.Зеленського, Голови Верховної Ради України Д.А.Разумкова, Прем’єр-міністра України О.В.Гончарука, народного депутата України виборчого округу №23 І.М.Констанкевич щодо скасування рішення Верховної Ради України про прийняття за основу Закону України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення.
  22. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.