04 березня 2020 року у місті Ківерці відбувся святковий захід «Є така професія – служіння людям»

Дата: 05.03.2020 15:21
Кількість переглядів: 1080

Фото без опису

04 березня 2020 року у місті Ківерці відбувся святковий захід «Є така професія – служіння людям».

Мета заходу - подякувати людям, які своєю працею, своїм розумом, світлою думкою, міцними руками писали і пишуть до цього часу літопис Ківерцівщини.

У затишній залі Опорного закладу освіти "Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 4 міста Ківерці» зібралося поважне товариство – люди різні за професією, за характером, за віком, а об’єднуючим фактором став їхній неоціненний вклад у розвиток та розбудову Ківерцівщини.

Представники вчительської професії, працівники культури, органів місцевого самоврядування, медичні працівники, держслужбовці, аграрії, екологи  були раді зустрічі. Вони мали змогу у дружньому колі поспілкуватися: пригадати минуле, розповісти про сьогоднішнє своє життя, поділитися думками про наболіле і просто подарувати один одному посмішку.

Адже ідуть роки, минає час, старіють люди. «Єдине, що не застаріває – це спілкування», - говорить Ліна Костенко. І це дійсно так. У залі не було 60-ти, 70-ти, 80-ти літніх гостей, а були люди з яскравим вогником в очах, з молодечим запалом, з веселою посмішкою і бажанням спілкуватися зі своєю юністю. Їм це вдалося. Вони згадували про минулі часи, співали пісні, танцювали під незабутні мелодії у виконанні духового оркестру.

Кожен виступаючий наголошував, що служіння людям є визначальним змістом будь якої професії. Всі бажали достатку, процвітання і миру Україні, дякували організаторам святкового дійства і висловлювали сподівання на майбутні зустрічі. 

Ініціатором проведення свята стала громадськість міста при підтримці Ківерцівської міської ради. Окрасою заходу були виступи аматорів сцени Ківерцівського БК імені Михайла Ковальова.

>>>ФОТОГАЛЕРЕЯ<<<

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних