Про скликання 15 сесії ОТГ

Дата: 10.03.2020 16:41
Кількість переглядів: 533

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 18.03.2020 року о 10.00  год. відбудеться пленарне засідання п’ятнадцятої чергової сесії Ківерцівської міської ради сьомого скликання в актовому залі Центру позашкільної освіти за адресою: м. Ківерці, вул. Киричука,1.

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного пленарного засідання п’ятнадцятої чергової сесії Ківерцівської міської ради сьомого скликання.
  2. Про зміну найменування загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня села Звози Ківерцівського району Волинської області
  3. Про зміну найменування навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» села Словатичі Ківерцівського району Волинської області
  4. Про безоплатну передачу нерухомого майна комунальної власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади до державної власності Міністерства оборони України.
  5. Про затвердження соціальної Програми оздоровлення та відпочинку дітей Ківерцівської міської ради  на 2020 рік.
  6. Про делегування повноважень на 2020 рік.
  7. Про затвердження інформації про роботу ДП «Ківерцівське лісове господарство» за 2019рік.
  8. Про внесення змін в Програму соціального захисту населення Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  9. Про внесення змін до Програми фінансування заходів державного, обласного, місцевого значення Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  10. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури та спорту на території Ківерцівської громади  на 2020 рік.
  11. Про затвердження Програми використання та охорони земель на території Ківерцівської міської ради на 2020 рік» 
  12. Про затвердження Програми забезпечення розробки містобудівної документації на території Ківерцівської міської ради на 2020 рік.
  13. Про затвердження Програми «Безпека громади» на 2020 рік.
  14. Про затвердження Програми підтримки статутної діяльності та розвитку патронажної служби Ківерцівської районної організації Товариства Червоного Хреста України у Волинській області на 2020 рік.
  15. Про затвердження Програми «Дорожній рух та його безпека на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».
  16. Про внесення змін в «Програму розвитку комунального господарства та благоустрою на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».
  17. Про затвердження Програми сприяння діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків /ОСББ/ в м. Ківерці на 2020 рік.
  18. Про затвердження Програми будівництва, капітального ремонту та поточного ремонту системи зовнішнього освітлення на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  19. Про затвердження Програми підтримки органів самоорганізації населення міста Ківерці на 2020 рік.
  20. Про затвердження Програми «Поводження з твердими побутовими відходами на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».
  21. Про затвердження Програми "Питна вода Ківерцівської ОТГ" на 2020рік
  22. Про затвердження фінансових планів підприємств комунальної власності: КП ВКМ «Ківерціводоканал», КП «Енергія», Ківерцівського МВУЖКГ на 2020 рік.
  23. Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку громади на 2020 рік
  24. Про внесення змін в рішення міської ради «Про бюджет Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік»
  25. Про звіт міського голови щодо діяльності виконавчого комітету у 2019 році.
  26. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва
  27. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  28. Про виділення земельної частки (пай) в натурі (на місцевості) та державну реєстрацію власності на земельні ділянки  власнику земельної частки (пай)
  29. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства
  30. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї)
  31. Про надання дозволу ФОП Дмитруку Ігорю Йосиповичу  на виготовлення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  32. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки Моздірському Віктору Миколайовичу
  36. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства
  37. Про внесення змін в рішення  Сокиричівської сільської ради №27/3 від 25 жовтня 2013 року «Про  затвердження технічної  документації та передачу земельної ділянки у власність» та передачу   у власність земельної ділянки  Радіон Юлії Володимирівні
  38. Про поновлення договору оренди землі укладеного з ФОП Цеслею Володимиром Володимировичем
  39. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних