Про невідкладні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території м. Ківерці та населених пунктів Сокиричівського  та Суського старостинських  округів

Дата: 12.03.2020 16:24
Кількість переглядів: 506

Фото без опису

 

Ківерцівська міська рада 

Розпорядження

 

 12.03.2020 року                               м. Ківерці                                №  12-во

 

Про невідкладні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на на території м. Ківерці та населених пунктів Сокиричівського  та Суського старостинських  округів 

 

Враховуючи ситуацію, що склалась у світі внаслідок поширення гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19, з метою запобігання поширенню масових інфекційних захворювань на території Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади, відповідно до п.20 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 5 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19»:

 

1. Застосувати з 12.03.2020 до 03.04.2020 на території території м. Ківерці та населених пунктів Сокиричівського  та Суського старостинських округів  наступні обмежувальні заходи:

1.1. Зупинити навчання у закладах загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, та заняття у спортивній та музичній школах;

1.2. Всім суб’єктам господарювання, незалежно від форм власності,  підприємств, установ та організацій посилити заходи поточної дезінфекції поверхонь обладнання, ручок дверей, тощо, особливо: на торгівельних об’єктах, вокзалах, закладах торгівлі, торгівельно - ресторанних закладах  та  забезпечити розміщення наглядової інформації щодо запобігання поширенню коронавірусу;

1.3. Керівникам підприємств, установ та організації усіх форм власності рекомендувати не допускати до роботи працівників з ознаками гострого респіраторного захворювання (сухий кашель, підвищення температури тіла, нежить, недомагання) та запровадити посилений протиепідемічний режим.

1.4. Встановити обмеження щодо проведення масових заходів в торгівельно - ресторанних закладах, де кількість учасників перевищує 50 осіб.

 2. Відділу капітального ремонту, комунального господарства та майна Ківерцівської міської ради провести роботу з суб’єктами господарювання про тимчасове призупинення щочетвергового ярмарку в м.Ківерці.

3. Рекомендувати обмежити роботу Ківерцівського ринку у святкові та вихідні дні.

4. Головному спеціалісту з інформаційних технологій Процю О. опублікувати це розпорядження  на офіційному сайті Ківерцівської міської ради.

 5. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою,

 

 

 

Міський голова                                                                                    В.Жгутов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних