Пошук

Про скликання спільного засідання постійних комісій міської ради ЖКГ, бюджету та освіти

Дата: 14.05.2020 11:41
Кількість переглядів: 479

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 18.05.2020 року об 14.00 год. відбудеться спільне засідання постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, економічного розвитку, підприємництва та комунального майна, постійної комісії з питань культури, освіти, медицини, соціального захисту, законності та правопорядку, молоді, спорту, міжнародної співпраці, об’єднання громад та регламенту та постійної комісії з питань благоустрою, житлово - комунального господарства, транспорту, зв’язку, торгівлі та побутового обслуговування населення, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків Ківерцівської міської ради сьомого скликання за адресою місто Ківерці, вулиця Киричука, 1 (Ківерцівський Центр позашкільної освіти).

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного засідання постійної комісії.
  2. Про затвердження офіційної символіки Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади.
  3. Про затвердження звіту про виконання бюджету об’єднаної територіальної громади за І квартал 2020 року.
  4. Про надання попередньої згоди на прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міста Ківерцівського району до комунальної власності Ківерцівської  міської об’єднаної територіальної громади комунальне підприємство «Ківерцівське районне територіальне медичне об’єднання Ківерцівської районної ради» його рухоме і нерухоме майно.
  5. Про надання попередньої згоди на прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міста Ківерцівського району до комунальної власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади  нерухомого майна.
  6. Про прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міста Ківерцівського району до комунальної власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади нерухомого майна.
  7. Про передачу вантажного бортового автомобіля ГАЗ - 52 з балансу Ківерцівської міської ради на баланс опорного закладу освіти «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 міста Ківерці Волинської області».
  8. Про передачу автомобіля ГАЗ 5201 з балансу Ківерцівського комунального підприємства ВКМ «Ківерціводоканал» на баланс опорного закладу освіти «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 міста Ківерці Волинської області».
  9. Про передачу контейнерів пластикових для ТБО 120 л та контейнерів металевих для збирання ТПВ з балансу відділу капітального ремонту, комунального господарства та майна Ківерцівської міської ради на баланс Ківерцівському міському виробничому управлінню житлово-комунального господарства.
  10. Про внесення змін до Програми «Дороги громади» на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  11. Про внесення змін в «Програму розвитку комунального господарства та благоустрою на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».
  12. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2019 № 13/18 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».
  13. Про звернення депутатів Ківерцівської міської ради Волинської області до Президента України,  Верховної Ради України, Ради національної безпеки і оборони України, Національного антикорупційного бюро України, Державного бюро розслідувань щодо перегляду Прогнозного енергетичного балансу України та зловживань у цій сфері.
  14. Різне.

 

Секретар ради                                                                                                       О. Баранович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.