Про скликання 19 сесії ОТГ

Дата: 15.06.2020 11:03
Кількість переглядів: 408

Фото без описуКіверцівська міська рада повідомляє, що 24.06.2020 року о 10.00  год. відбудеться пленарне засідання дев’ятнадцятої чергової сесії Ківерцівської міської ради сьомого скликання в актовому залі Ківерцівського Центру позашкільної освіти за адресою: м. Ківерці, вул. Киричука,1.

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного пленарного засідання дев’ятнадцятої чергової сесії Ківерцівської міської ради сьомого скликання.
  2. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2021 рік.
  3. Про встановлення податку на майно на території Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік.
  4. Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців на території Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік.
  5. Про встановлення туристичного збору на території Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік.
  6. Про затвердження Стратегії розвитку ефективної мережі закладів загальної середньої освіти Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2024 роки.
  7. Про затвердження актів приймання-передачі окремих бюджетних закладів та нерухомого майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міста Ківерцівського району до комунальної власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади.
  8. Про затвердження актів приймання-передачі нерухомого майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міста Ківерцівського району до комунальної власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади нерухомого майна.
  9. Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва.
  10. Про розгляд клопотань головного управління Держгеокадастру у Волинській області з питань дотримання вимог  земельного законодавства. 
  11. Про розгляд звернення Ківерцівської райспоживспілки про зменшення ставки орендної плати.  
  12. Про внесення змін в рішення №8/22 від 25.09.2019 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок» із змінами внесеними рішенням №9/20 від 23 жовтня 2019 року.
  13. Про містобудівну документацію.
  14. Про передачу земельної ділянки у постійне користування Ківерцівському будинку культури ім. М. П. Ковальова.
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки передачу земельної ділянки об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Ківерчанка».
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою  та передачу в оренду земельної ділянки Ківерцівському районному міжгосподарському комбінату сільського комунального господарства «Райсількомунгосп».
  19. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства.
  20. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  21. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
  22. Про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у постійне користування земельної ділянки об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Сучасний комфорт».
  23. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  24. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  25. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) відділу фінансів Ківерцівської районної державної адміністрації, ПАТ НАЕК «Оранта» та Сидорук Ірині Олександрівні. 
  26. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних