Проведено поточні ремонти у навчальних закладах

Дата: 25.06.2020 11:23
Кількість переглядів: 708

 

Фото без описуНа виконання плану Ківерцівської міської ради про проведення  поточних ремонтів у  закладах загальної середньої освіти та вимоги Ківерцівського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області щодо дотримання протипожежних заходів, по всіх школах громади було демонтовано облицювальну вагонку на шляхах евакуації.

В період відсутності дітей зумовленого карантинними заходами, у навчальних закладах проведено поточні ремонти коридорів, класних кімнат, актових залів. Кошти на ремонт виділені Ківерцівською міською радою.

Приємно відзначити, що у ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 м.Ківерці ремонт шкільних приміщень здійснювався силами технічного персоналу, а у Ківерцівській експериментальній школі – педагогічними та технічними працівниками. Будівельні матеріали надані гуманітарним відділом Ківерцівської міської ради, а сам ремонт проводився згідно цивільно-правових угод, що дало змогу значно здешевити роботи.

У навчальних закладах №3, №4 м.Ківерці та Ківерцівській гімназії ремонтні роботи проводили ФОП Петрук Олександр та ТОВ «К'Юстандарт» в особі директора Кікавського Юрія.

Слід зазначити, що облаштування шкільних приміщень будуть продовженні, адже перше вересня наступить дуже швидко і потрібно спішити.

Наші школи заслуговують бути ошатними, привабливими та безпечними, а учням надаватися якісна освіта!  

Дякуємо за пророблену роботу працівникам навчальних закладів, батькам, підприємцям, а також, за підтримку і сприяння міському голові Жгутову В.В, депутатському корпусу  та надіємося на подальшу співпрацю!

 

Гуманітарний відділ Ківерцівської міської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних