Урочистості з нагоди Дня Національної поліції України

Дата: 03.07.2020 15:20
Кількість переглядів: 757

 

Фото без описуНа передодні Дня Національної поліції України в Ківерцівському ВП ГУНП у Волинській області відбулось урочисте привітання особового складу. 

З вітальними словами від Ківерцівської громади виступили перший заступник міського голови Ігор Мисковець та заступник міського голови Ольга Поліщук.

З привітаннями та найкращими побажаннями з нагоди свята виступили голова районної державної адміністрації Алла Гонтар, голова районної ради Олександр Гурський, заступник голови райдержадміністрації Микола Цисюк. Привітав колектив з професійним святом і його очільник – Тарас Генсіровський. Керівники висловили працівникам поліції вдячність за самовіддану працю, за службу, вірність присязі та відданість українському народові. Побажали міцного здоров’я, добра і злагоди в родинах, вдячності за їх роботу від кожного жителя громади та району.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня Національної поліції України кращі працівники установи нагороджені Почесною грамотою Ківерцівської міської ради з виплатою одноразової грошової допомоги з нагоди професійного свята Дня Національної поліції України:

  • Кузьма Світлана Євгеніївна – поліцейський сектору реагування патрульної поліції № 3 Ківерцівського ВП ГУНП у Волинській області капітана поліції;
  • Павлюк Олег Миколайович – начальник сектору превенції Ківерцівського ВП ГУНП у Волинській області майора поліції;
  • Косюра Михайло Ігорович – поліцейський сектору реагування патрульної поліції № 1 Ківерцівського ВП ГУНП у Волинській області капітана поліції;
  • Базилян Іван Віталійович – поліцейський офіцер громади Ківерцівської ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних