Придбано житло дитині-сироті

Дата: 08.07.2020 09:10
Кількість переглядів: 1096

 

Фото без описуВчора, 7 липня, відбулася довгоочікувана подія : Васильківському Павлу, особі із числа дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, міським головою – Володимиром Жгутовим  та його заступником – Ольгою Поліщук, вручені ключі від його власного житла.  

Варто зазначити, Ківерцівською міською радою,  житло за рахунок коштів субвенції з державного місцевому бюджету на придбання житла для дітей-сиріт та осіб з їх числа, придбавалось вперше. До цієї серйозної та надзвичайно клопіткої справи було прикладено чимало зусиль багатьох людей: збір необхідних документів, пошук комфортного та затишного житла, зустрічі з продавцями, огляд запропонованих варіантів. І все це дало хороший результат.

Отож, вітаємо Павла і зичимо затишного, сімейного щастя у новій оселі, адже власне житло є хорошим стартом у доросле життя.

 

Довідково:

У 2019 році постановою КМУ від 26.06.2019 №616 затверджено Порядок та умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. З  метою поступового розв’язання проблеми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, рішенням виконавчого комітету Ківерцівської міської ради від 08.08.2019р. №87 було утворено комісію Ківерцівської об’єднаної територіальної громади  з визначення об’єктів для спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа у 2019 році, до складу якої ввійшли працівники Ківерцівської міської ради, начальник  управління фінансів Ківерцівської районної державної адміністрації , начальник управління соціального захисту населення. Комісією було розглянуто списки осіб, які перебувають на квартирному обліку і яким може бути придбано житло або надано компенсацію на його придбання у власність.

Завдяки спільній та злагодженій співпраці організацій дотичних до даного питання було виконано великий об’єм підготовчих, організаційних, нотаріальних, банківських дій. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних