Про скликання 20 сесії ОТГ

Дата: 13.07.2020 14:46
Кількість переглядів: 538

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 23.07.2020 року о 10.00  год. відбудеться пленарне засідання двадцятої чергової сесії Ківерцівської міської ради сьомого скликання в актовому залі Ківерцівського Центру позашкільної освіти за адресою: м. Ківерці, вул. Киричука,1.

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного пленарного засідання двадцятої чергової сесії Ківерцівської міської ради сьомого скликання.
  2. Про надання попередньої згоди на прийняття комунального підприємства «Ківерцівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Ківерцівської районної ради Волинської області» зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міста Ківерцівського району до комунальної власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади.
  3. Про надання попередньої згоди на прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міста Ківерцівського району до комунальної власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади комунальне підприємство «Ківерцівське районне територіальне медичне об’єднання Ківерцівської районної ради» його рухоме і нерухоме майно.
  4. Про безоплатну передачу нерухомого майна комунальної власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади до  державної власності  Міністерства оборони України.
  5. Про розгляд електронної петиції «Про відмову від механізованого прибирання проїжджої частини вулиць у м.Ківерці спецтехнікою через її неефективність».
  6. Про розгляд електронної петиції «Петиція про скасування (перегляд) рішення Ківерцівської міської ради про затвердження концепції розвитку середньої освіти Ківерцівської ОТГ в частині об’єднання Ківерцівської ЗОШ I-III ступенів №1 та КЕШ №5.
  7. Про затвердження мережі закладів освіти Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 – 2021 навчальний рік.
  8. Про внесення змін до рішення Ківерцівської міської ради від 20.03.2020 № 15/14 «Про затвердження комплексної програми розвитку освіти Ківерцівської міської ради на 2020 рік».
  9. Про затвердження Програми забезпечення діяльності поліцейського офіцера громади Ківерцівського ВП ГУНП у Волинській області на період 2020-2022 роки.
  10. Про затвердження звіту Про виконання бюджету за І півріччя 2020 року.
  11. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2019 № 13/18 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».
  12. Про містобудівну документацію.
  13. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  14. Про надання дозволу Ківерцівській міській раді на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) кадастровий номер 0721886800:05:000:1168 (колективної власності) за межами села Суськ Ківерцівської міської ради.
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеуст-рою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення Задворному Максиму Олеговичу.
  17. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ді-лянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  19. Про внесення змін в назву та рішення №11/14 від 28 листопада 2019 року «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для колективного садівництва».
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) СФГ //Золота нива//.
  21. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
  22. Про розгляд заяви Косінського Олега Вікторовича.
  23. Про передачу земельної ділянки у постійне користування Ківерцівській дитячо-юнацькій спортивній школі Волинської області.
  24. Про розгляд заяви Якимець Віталія Юрійовича.
  25. Про надання Ківерцівському національному природному парку «Цуманська пуща» в постійне користування земельної ділянки у місті Ківерці по вулиці Вишневецького, 3а.
  26. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних