Про скликання спільного засідання постійних комісій міської ради ЖКГ та бюджету

Дата: 16.07.2020 09:38
Кількість переглядів: 589

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 21.07.2020 року о 12.00 год. відбудеться спільне засідання постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, економічного розвитку, підприємництва та комунального майна та постійної комісії з питань благоустрою, житлово - комунального господарства, транспорту, зв’язку, торгівлі та побутового обслуговування населення, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків Ківерцівської міської ради сьомого скликання за адресою місто Ківерці, вулиця Киричука, 1 (Ківерцівський Центр позашкільної освіти).

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного засідання постійної комісії.
  2. Про надання попередньої згоди на прийняття комунального підприємства «Ківерцівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Ківерцівської районної ради Волинської області» зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міста Ківерцівського району до комунальної власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади.
  3. Про надання попередньої згоди на прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міста Ківерцівського району до комунальної власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади комунальне підприємство «Районна центральна лікарня м. Ківерці Ківерцівської районної ради» його рухоме і нерухоме майно.
  4. Про безоплатну передачу нерухомого майна комунальної власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади до  державної власності  Міністерства оборони України.
  5. Про розгляд електронної петиції «Про відмову від механізованого прибирання проїжджої частини вулиць у м.Ківерці спецтехнікою через її неефективність».
  6. Про внесення змін до рішення Ківерцівської міської ради від 20.03.2020 № 15/14 «Про затвердження комплексної програми розвитку освіти Ківерцівської міської ради на 2020 рік».
  7. Про затвердження Програми забезпечення діяльності поліцейського офіцера громади Ківерцівського ВП ГУНП у Волинській області на період 2020-2022 роки.
  8. Про внесення змін в рішення міської ради від 20.03.2020 року № 15/16 «Про затвердження Програми розвитку фізичної культури та спорту на території Ківерцівської громади  на 2020 рік».
  9. Про внесення змін в рішення міської ради від 21 грудня 2019 року № 13/10 «Про затвердження Програми фінансування заходів державного, обласного, місцевого значення Ківерцівської об'єднаної територіальної громади на 2020 рік».
  10. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2019 № 13/18 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».
  11. Про затвердження звіту про виконання бюджету об’єднаної територіальної громади за І півріччя 2020 року.
  12. Різне.

Секретар ради                                                                                                       О. Баранович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних