Пошук

проведено підготовчі роботи для розробки проєктно-кошторисної документації щодо розчищення та поглиблення озера «Молодіжне»

Дата: 21.07.2020 15:41
Кількість переглядів: 539

 

Інформуємо громаду, що сьогодні на озері «Молодіжне» за участі представників міської ради, активу громади та представників регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області проведено підготовчі роботи для розробки проєктно-кошторисної документації щодо розчищення та поглиблення даної водойми. Разом із представниками громадськості обговорено можливі варіанти водонаповнення озера.

Напередодні за участі Ківерцівського міського голови, начальника відділу капітального ремонту, комунального господарства та майна Ківерцівської міської ради, поліцейського офіцера громади та представників громадськості було обстежено русло річки Конопелька у с. Веснянка та с. Олександрія, оскільки дана річка є одним з природних джерел наповнення озера Молодіжне.  

Окремо хочемо подякувати представникам громадськості за активну позицію щодо облаштування та благоустрою території вищевказаної водойми, а також висловлюємо слова подяки депутату Ківерцівської ОТГ Гетманчуку Сергію Анатолійовичу за надану спецтехніку для корчування пеньків.

Також зазначаємо, що для виділення коштів на розробку проєкту щодо облаштування водойми озера «Молодіжне» буде зібрано позачергову сесію Ківерцівської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.