Про скликання 21 позачергової сесії ОТГ

Дата: 12.08.2020 11:52
Кількість переглядів: 460

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 14.08.2020 року о 10.00  год. відбудеться пленарне засідання двадцять першої позачергової сесії Ківерцівської міської ради сьомого скликання в актовому залі Ківерцівського Центру позашкільної освіти за адресою: м. Ківерці, вул. Киричука,1.

 

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного пленарного засідання двадцять першої позачергової сесії Ківерцівської міської ради сьомого скликання.
  2. Про звернення депутатів Ківерцівської міської ради Волинської області де Кабінету Міністрів України, Міністерства інфраструктури України Міністерства розвитку громад та територій України, Департамент із регулювання відносин у сфері централізованого водопостачання та водовідведення, народного депутата України Констанкевич І. М. та АТ «Українська залізниця» щодо передачі централізованої системи водопостачання в місті Ківерці Волинської області в комунальну власність Ківерцівської міської ради.
  3. Про звернення до Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства фінансів України щодо внесення змін у формулу розподілу освітньої субвенції.
  4. Про внесення змін до Програми природоохоронних заходів, що фінансуються за рахунок коштів міського фонду охорони навколишнього природного середовища Ківерцівської ОТГ на 2020 рік.
  5. Про внесення змін до Програми підтримки органів самоорганізації населення на 2020 рік.
  6. Про внесення змін до рішення Ківерцівської міської ради від 20.03.2020 № 15/14 «Про затвердження комплексної програми розвитку освіти Ківерцівської міської ради на 2020 рік».
  7. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2019 № 13/18 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».
  8. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних