Про скликання засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради

Дата: 20.08.2020 11:19
Кількість переглядів: 391

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 26.08.2020 року об 12.00 год відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради сьомого скликання за адресою місто Ківерці, вулиця Киричука, 1 (Ківерцівський Центр позашкільної освіти).

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного засідання постійної комісії.
  2. Про містобудівну документацію.
  3. Про затвердження Переліку земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади, які виставлятимуться на земельні торги.
  4. Про затвердження Ківерцівській міській раді проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах)
  5. Про затвердження умов продажу права оренди земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що виставляються на земельні торги.
  6. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що виставляється на земельні торги кадастровий номер 0721886800:05:000:1609.
  7. Про прийняття у комунальну власність Ківерцівської міської ради земельної ділянки комунальної власності Ківерцівської районної ради (спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міста району)
  8. Про резервування земельних ділянок сільськогосподарського призначення для сінокосіння  та випасання худоби
  9. Про передачу земельної ділянки у постійне користування загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня села Суськ Ківерцівського району Волинської області
  10. Про внесення змін в рішення №4/26 від 21 липня 2006 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки підприємцю Гуту В.В.»
  11. Про внесення змін в  рішення №14/58 від 21 лютого 2020 року «Про  дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства ветеранам війни»
  12. Про внесення змін в рішення №17/50 від 23 березня 2017 року «Про дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Незалежність 26» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки»
  13. Про внесення змін в рішення №20/20 від 23 липня 2020 року «Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок»
  14. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  для  індивідуального садівництва
  15. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок
  17. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер – 0721810100:01:001:5517, що є в оренді ПАТ «Електро»
  19. Про виділення земельної частки(пай) в натурі (на місцевості) та державну реєстрацію власності на земельні ділянки власнику земельної частки (пай)
  20. Про погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок
  21. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї)
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  ТОВ «Україна - Баїв»
  23. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  24. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для  ведення особистого селянського господарства
  25. Про розгляд заяв громадян про надання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства
  26. Про розгляд заяв про надання земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та спроруд на території Ківерцівської ОТГ.
  27. Про розгляд заяви Андріюка В.М.
  28. Про  розгляд заяви ТзОВ «Агроінвест криничні луки» 
  29. Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва. 
  30. Різне.

 

 

Секретар ради                                                                   О.Баранович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних