Проведено конференцію педагогічних працівників «Освіта громади в умовах пандемії та реформування: як організувати навчальний рік 2020-2021»

Дата: 31.08.2020 09:03
Кількість переглядів: 531

 

26 серпня 2020 року проведено міську серпневу конференцію педагогічних працівників «Освіта громади в умовах пандемії та реформування: як організувати навчальний рік 2020-2021».

В конференції прийняли участь Ківерцівський міський голова Жгутов Володимир Володимирович, Тростянецький сільський голова  Ковальчук Олександр Миколайович, які висловили свої бачення та напрацювання щодо децентралізації та розвитку освіти у громаді.

Начальник гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради Грибук Микола Васильович доповів про хід підготовки закладів освіти до нового навчального року в умовах пандемії та завдання на 2020-2021 навчальний рік.

Найважливішим питанням конференції було, як організувати проти епідеміологічні заходи у закладах освіти у період карантину. Детальні рекомендації надали начальник Ківерцівського районного управління Головного управління Держпродслужби у Волинській області Плоднік Петро Борисович та провідний спеціаліст Ківерцівського районного управління Головного управління Держпродслужби у Волинській області Дубенська Світлана Павлівна.

Головний спеціаліст гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради Собуцька Роксолана Вікторівна ознайомила учасників конференції з основними вимогами Міністерства освіти та науки України щодо організації роботи закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.

Актуальним питанням для обговорення на конференції освітян Ківерцівської об'єднаної територіальної громади було і питання впровадження здоров'я збережувальних технологій у практику діяльності навчальних закладів про, що доповіла голова районного комітету працівників освіти бабійчук Євгенія Петрівна.

Конференція завершилася побажанням вдалого та безпечного старту нового навчального  року.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних