Дитячий фестиваль «Відкриті уроки футболу» на міському стадіоні «Колос»

Дата: 23.05.2018 16:45
Кількість переглядів: 824

Фото без опису

 

           Федерація футболу України розпочала новий сезон Фестивалів Чемпіонів «Відкриті уроки футболу», які успішно реалізуються в кожному регіоні України.

Проект «Відкриті уроки футболу» («Open Fun Football Schools») здійснюється в рамках підтримки Європейським Союзом громадянського суспільства, органів місцевої влади та прав людини в Україні. Основними виконавцями в реалізації проекту виступають Асоціація крос-культурних проектів (Данія), Федерація футболу України, Всеукраїнська Фундація «Захист прав дітей», StreetFootballWorld (Німеччина), в партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Національною поліцією України.

Проект залучає і створює міжсекторні мережі серед громадських об’єднань (зокрема, регіональних федерацій футболу і клубів), шкіл, батьків, органів місцевого самоврядування, поліції, психологів, які спільними зусиллями сприяють взаємодії та соціальній інтеграції.

Проект використовує футбол як інструмент для розробки і впровадження освітніх та інформаційних кампаній з метою врегулювання мирних питань, соціальної інтеграції та захисту дітей.

Проект відкритий для всіх і націлений не на досягнення спортивного результату за будь-яку ціну, а на отримання радості від гри незалежно від рівня здібностей дитини, впровадження цінностей здорового способу життя молоді, профілактики та подолання дитячої злочинності і конфліктів, забезпечення рівного доступу до футболу дівчат, сиріт, дітей зі спеціальними потребами. Проект залучає до спільної участі не лише майбутніх гравців, але й майбутніх волонтерів і соціально активних громадян.

      Фото без описуСаме такий захід відбувся сьогодні в місті Ківерці  на стадіоні «Колос».  На фестиваль завітало понад 120 учасників. Всі отримали спортивний інвентар, обладнання, екіпірування.

         Привітати учасників фестивалю прийшли голова Ківерцівської районної ради Василь Хмілевський, міський голова Володимир Жгутов, начальник Волинського обласного відділення з  фізичного виховання та спорту Олександр Манахін, завідувач сектору фізичної культури та спорту Ківерцівської райдержадміністрації Марія Хазанюк, методист відділу освіти Ківерцівської райдержадміністрації Олег Трубніков, голова Федерації футболу Ківерцівського району Юрій Ващук, головний лікар первинної медицини Ківерцівського району Олесь Марищук.Фото без опису

            Відкритий урок з футболу весело розпочали енергійною спортивною розминкою, яку провела фітнес-тренер фітнес-центру м. Ківерці «Power Atletik»  Людмила Мороз. В ході уроку волонтери знайомили дітей із азами футболу, тонкощами тренувань, спортивним загартуванням. Всі діти стали активними учасниками майстер-класів і спробували всі елементи вправляння із м’ячем самі. Представники поліції та спортивної медицини провели надважливі лекції-вікторини, бліц-опитування у своїх галузях, так як, все це є невід’ємною частиною здорового способу життя та безпеки.

          Фестиваль чемпіонів в нашому місті закінчився. Гамірливий ще годину тому стадіон спустошів, щоб перепочити перед наступним, не менш запальним спортивним заходом.

 

>>>ФОТОГАЛЕРЕЯ<<<

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних