У Ківерцівській громаді розіграли Дитячо-юнацьку лігу АДФ

Дата: 15.09.2020 13:30
Кількість переглядів: 581

 

Фото без описуПісля довготривалої перерви, спричиненої пандемією коронавірусу, Дитячо-юнацька ліга АДФ повернулася на зелений газон ківерцівського спортивного майданчика.  За словами Голови Асоціації дворового футболу 5х5 - Миколи Озюка, провести змагання планували ще наприкінці літа,  але через складну епідеміологічну ситуацію змагання вирішили перенести. 

Перед стартом змагань, до участі долучився міський голова – Жгутов Володимир Володимирович, котрий побажав учасникам вдалої гри.

 13 вересня вісім команд, які напередодні розділили на два квартети, розіграли між собою заповітний трофей – кубок «Дитячо-юнацької ліги U-16 ».

За регламентом турніру дві кращі команди з кожної з груп потрапляли до Вищої ліги. В свою чергу нижня четвірка змагалася за кубок Першої ліги.

Так, за результатами групового етапу у квартеті «А» сильнішими виявилися гравці «Red Bull», які впевнено перемогли у трьох поєдинках, «наколотивши» своїм суперникам з  «ДЮСШ», «Олімпійця» та «ДЮСШ-1»  в підсумку 22 м’ячі, пропустивши при цьому лише одного разу. Другим представником у Вищій лізі від групи «А» став «Олімпієць»,  який набрав шість залікових пунктів, зазнавши єдиної поразки від переможця групи.

У квартеті «В» абсолютним чемпіоном стала «Волинь-2004». І якщо з першим місцем у групі все було зрозуміло, то боротьба за другу сходинку турнірної таблиці тривала до останнього туру групового етапу. Впродовж змагань  «Power» та «Street Athletes» демонстрували рівну гру та здобули однакову кількість балів (очне протистояння команд закінчилося бойовою нічиєю 2-2), і лише краща різниця забитих та пропущених дозволила команді з Рожища потрапити до «вишки».   

Тріумфаторами Першої ліги стали гравці «Street Athletes», які на шляху до трофею переграли опонентів з «ДЮСШ-1» та «ДЮСШ».

Основний час першого півфіналу Вищої ліги між «Олімпійцем» та «Волинню-2004» завершився нічиєю 1-1. У серії пенальті удача посміхнулася «олімпійцям», які «перебили» своїх опонентів у післяматчевій лотереї і стали першими фіналістами Вищого дивізіону.  Друга гра плей-оф раунду завершилася розгромною перемогою «Red Bull» над «Power» 4-1.

Заключне протистояння футбольного дня подарувало переможні емоції одним, та розпач від поразки – іншим. Гравці «Red Bull» здобули вольову перемогу над «олімпійцями» та підняли заповітний кубок над головами. 

Переможці турніру, до слова, стали найрезультативнішою командою змагань – на рахунку гравців «Red Bull» 27 забитих голів.

 

Висловлюємо подяку – Ківерцівській міській раді за допомогу у проведенні заходу, генеральному партнеру ліги – Дейні Володимиру Юрійовичу та технічному партнеру компанії – «WestNet».

 

Голова Асоціації дворового футболу Микола Озюк



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних