Запобігти. Врятувати. Допомогти.

Дата: 17.09.2020 20:29
Кількість переглядів: 386

 

Фото без описуЗапобігти. Врятувати. Допомогти.

Під таким гаслом минають щоденні будні людей, які рятують чужі життя, щоразу ризикуючи своїм, попереджають та ліквідовують пожежі, аварії, катастрофи, знешкоджують боєприпаси, тобто тих, хто стоїть на сторожі життя, здоров’я, безпеки громадян, здійснюють справді шляхетні та сміливі вчинки, але скромно називають їх роботою. 17 вересня вони відзначають професійне свято – День рятівника. Мабуть, знаково, що воно співпадає з вшануванням православною церквою ікони Божої Матері «Неопалима купина», котра є покровителькою тих, хто рятує життя інших людей, надає допомогу тим, хто потрапив у скруту.

Відзначення свята на честь рятівників полягає у висловленні загальнонародного «дякую» представникам аварійно-рятувальних, пожежних служб, щоденною роботою яких є ліквідація надзвичайних ситуацій. Від імені громади Ківерцівщини таку подяку колективу Ківерцівського районного відділу УДСНС України у Волинській області висловили начальник районного відділу підполковник служби цивільного захисту Андрій Кузьмов, голова Ківерцівської районної ради Олександр Гурський, заступник голови Ківерцівської РДА Микола Цисюк, Ківерцівський міський голова Володимир Жгутов.   

 У вітальних словах почесних гостей, адресованих рятівникам, значилося, що це - не професія, це покликання людей, яких з упевненістю можна назвати справжніми героями наших днів, адже утверджуючи добро і милосердя, вони з честю виконують покладені Українською державою завдання, самовіддано та сумлінно служать обраній справі.

Зокрема Ківерцівський міський голова Володимир Жгутов висловив подяку рятівникам та пожежникам за складну працю, яка надзвичайно необхідна нашій громаді:

Важко переоцінити важливість і значущість тієї справи, яку кожен день, кожну годину виконуєте ви, ризикуючи власним життям. Це ви готові негайно вирушити в епіцентр будь-яких надзвичайних подій. Зустрічаючи щодня людську біду, ви не черствієте душею, зберігаєте в собі готовність до самопожертви. Результат цієї роботи – врятовані життя. Зі святом Вас! Бережіть рідних і не будьте байдужими до проблем інших людей! Успіхів вам у роботі, щастя і якомога менше складних викликів! Нехай у наш нелегкий час вас завжди супроводжує прагнення допомогти тим, хто найбільше потребує вашої допомоги".

 

Після чого Володимир Жгутов з нагоди професійного свята та за високий професіоналізм вручив Подяку Ківерцівського міського голови  диспетчеру 6 державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Волинській області – Тетяні Слісарчук.

Також цього дня Почесною грамотою Ківерцівської районної державної адміністрації та Ківерцівської районної ради відзначено диспетчера цього ж підрозділу УДСНС України у Волинській області Ольгу Яковчук та диспетчера Тетяну Ткачук – Подякою голів Ківерцівської районної ради та Ківерцівської районної державної адміністрації.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних