Пошук

Проведено засідання оргкомітету по підготовці до святкувань Дня учителя та чотирьох свят, які припадають на 14 жовтня

Дата: 22.09.2020 13:33
Кількість переглядів: 529

 

Заступником Ківерцівського міського голови Ольгою Поліщук, за участі Ківерцівського міського голови Володимира Жгутова, проведено засідання оргкомітету з числа керівників установ Ківерцівської ОТГ по підготовці до святкувань Дня учителя (щорічно відзначається першої неділі жовтня) та чотирьох свят, які припадають на 14 жовтня: Дня Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України (від 14 жовтня 2014), річниці створення Української повстанської армії (УПА) та Дня Українського козацтва.

Учасниками погоджено перелік тих заходів, які проводитимуться в рамках святкувань, та передбачено низку обмежень, передбачених дією карантину по запобіганню розповсюдження інфекційного захворювання COVID-2019.

Так до Дня учителя урочистості відбудуться 1жовтня, о 13.00 год, в приміщенні будинку культури ім. М.П. Ковальова.

До Дня захисника України - 13 жовтня, у Ківерцях, об 14.00. год, відбудеться патріотична хода містом, пошанування пам'яті загиблих захисників України. Проведення патріотичних заходів по всіх школах та населених пунктах Ківерцівської ОТГ: 9 жовтня, о 19.00 год – в с. Сокиричі; 10 жовтня, о19.00 год – в Суську; 11 жовтня, о 19.00 год – в Словатичах; 14 жовтня, о18.30 год – в Муравищах.

З нагоди Дня Покрови Пресвятої Богородиці та відзначення храмового свята – відбудуться богослужіння в соборі Покрови Пресвятої Богородиці. Після богослужіння на подвір'ї біля храму Ківерцівський краєзнавчий музей презентує переносну виставку «Вишитий рушник – оберіг українського козацтва».

Святкові заходи 14 жовтня продовжаться на території стадіону та спортивних майданчиків, де відбуватимуться різноманітні просторові акції та спортивні змагання, зокрема й ІІ турнір з міні-футболу серед команд установ та організацій Ківерцівської ОТГ.

Варто зазначити, що в плані святкових заходів можливі зміни, про що буде повідомлено додатково.    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.