Пошук

День захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та День козацтва в громаді

Дата: 16.10.2020 09:58
Кількість переглядів: 779

 

Урочистості на честь вшанування захисників України продовжилися 14 жовтня, у День Покрови Пресвятої Богородиці, яка завжди була покровителькою національного лицарства та військової звитяги українців. Так у Святопокровському соборі міста відбулося святкове Богослужіння з нагоди престольного свята. Під час святкової Божественної літургії настоятелю храму протоієрею Івану Семенюку співслужило духовенство Ківерцівського деканату ПЦУ. Цього дня священнослужителі молитовно вшанували українських вояків та відслужили заупокійну панахиду по загиблих героях.

Після традиційної багатолюдної хресної ходи довкола храму, духовенство й прихожан собору Покрову Пресвятої Богородиці привітав Ківерцівський міський голова Володимир Жгутов. На навколохрамовій території були представлені: фотовиставка про історію будівництва й розвитку собору «Духовне небо Ківерцівщини» (підготовлена працівниками Ківерцівської районної бібліотеки) та презентована Ківерцівським краєзнавчим музеєм виставка рушників «Вишитий рушник – оберіг українського козацтва». Центром позашкільної освіти облаштовано етно-фотозону. Також відбулося урочисте відкриття фестивалю патріотичної пісні «За Україну! За її волю!».

 В пообідній порі у фізичній спритності на міському стадіоні «Колос» змагалися представники трудових колективів підприємств та установ Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади. Так цього дня відбулися змагання з міні-футболу та тенісу. Вболівали й підтримували своїх підлеглих керівники установ та представники їхніх адміністрацій.  

За підсумками зіграних ігор переможцями стала команда ТзОВ «ВПМК-Трейд»; другими -  команда Ківерцівського РВ УДСНС України у Волинській області; третє місце - за командою Ківерцівського відділу поліції ГУНП у Волинській області; четверте місце зайняла команда Ківерцівської філії ПрАТ «Волиньобленерго» і закрили турнірну таблицю ківерцівські лісівники. Команди-учасниці турніру отримали в нагороду кубки, грамоти, заохочувальні призи від спонсорів – ПП Романа Мосійчука та ТзОВ «Волиньагропродукт» (керівник Володимир Маковецький) - шквальні оплески від вболівальників та купу позитивних емоцій.

 В турнірі з міні-футболу серед юнаків та дівчат перше місце посіли «Леви» (тренер-викладач Дмитро Гаврук), другими стали «Сіріус» (тренер-викладач Віктор Люпа), третє – за «Соколами» (тренер-викладач Дмитро Гаврук). Кращим гравцем поважне журі визнало Дмитра Качковського; найспритнішим воротарем став Ренат Крайсвітній, а найвправнішим захисником – Ярослав Моклиця. Окрім традиційних кубків та грамот ці юні спортсмени отримали ще й солодкі подарунки від Ківерцівської міської ради.

Переможцями турніру з настільного тенісу визнано: серед юнаків – Максима Пилипчука та серед дівчат – Сніжану Бондарук. Другими в турнірній таблиці стали у відповідних групах – Олександр Москалюк та Єлизавета Біднюк і третє призове місце посіли – Ілля Жуковський та Юлія Оліферчук. Призери отримали медалі й грамоти, а солодкі призи від Ківерцівської міської ради дісталися усім без виключення учасникам тенісних поєдинків.

А завершився цей святковий день заходами на «Гідропарк Фесті».

>>>ФОТОГАЛЕРЕЯ<<<


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.