Пошук

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детальний план території в м. Ківерці по вулиці Кузнєцова, 34, Волинської області»

Дата: 16.10.2020 13:54
Кількість переглядів: 504

 

Проект  «Детальний план території земельної  ділянки  на   в  м. Ківерці по вулиці Кузнєцова, 34 Волинської області» розроблений ТзОВ «АРТ БУД ПРОЕКТ».

Підставою для розроблення проекту є рішення Ківерцівської міської ради за №36/18 від 20 грудня 2018 року, за №20/14 від 23 липня 2020 року  надано дозвіл на розроблення детального плану території по вул. Кузнєцова, 34 в м. Ківерці Ківерцівського району Волинської області розроблено детальний план території земельної ділянки для обслуговування гаражів та під перспективу реконструкцію адміністративного приміщення під житловий будинок.  Замовником містобудівної документації є виконавчий орган Ківерцівської міської ради. Фінансування робіт з розроблення містобудівної документації здійснити за рахунок коштів власника нерухомого майна (інвестора) – Радюка Костянтина Володимировича.

     Цільове призначення земельної ділянки зона А в межах проектованого ДПТ –для будівництва і обслуговування житлового будинку. Площа земельної ділянки становить 0,1000 га.

     Цільове призначення земельної ділянки зона Б в межах проектованого ДПТ – Секція B 03.07 для будівництва та обслуговування автогаражів. Площа земельної ділянки становить 0.1392 га.

           Детально ознайомитися з проектом «Детальний план території земельної  ділянки  на   в  м. Ківерці по вулиці Кузнєцова, 34 Волинської області» можна  на офіційній сторінці Ківерцівської  міської ради kivertsirada@gmail.com та на паперових носіях в приміщенні Ківерцівської  міської ради за адресою  місто Ківерці, вулиця Шевченка, 14,  тел. 2 10 43 (понеділок – п'ятниця з 08.00 до 16.00).

            Пропозиції до зазначеного вище проекту подаються на ім’я міського голови у письмовій формі з 16.10.2020 по 16.11.2020 року  за  адресою: 45200,  місто  Ківерці, вул. Шевченка, 14.

            Пропозиції до проекту вказаної містобудівної документації подаються відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

            Відповідальним за організацію розгляду пропозицій громадськості до вказаного проекту є заступник начальника  відділу капітального ремонту, комунального господарства та майна Ківерцівської міської ради  Кочетов П.П. (45200, м. Ківерці, вул. Шевченка, 14,  тел.  2 10 43).

 

План існуючого використання території

Проектний план

План благоустрою території

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.