Про скликання 24 позачергової сесії ОТГ

Дата: 21.10.2020 13:38
Кількість переглядів: 477

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 23.10.2020 року о 09.00  год. відбудеться пленарне засідання двадцять четвертої позачергової сесії Ківерцівської міської ради сьомого скликання в актовому залі Ківерцівського Центру позашкільної освіти за адресою: м. Ківерці, вул. Киричука,1.

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного пленарного засідання двадцять четвертої позачергової сесії Ківерцівської міської ради сьомого скликання.
  2. Про затвердження звіту про виконання бюджету об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2020 року.
  3. Про надання попередньої згоди на прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міста Ківерцівського району до комунальної власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади Центральної бібліотеки Ківерцівської районної централізованої бібліотечної системи з її філіями які розташовані на території Ківерцівської міської ОТГ та її нерухомого майна.
  4. Про прийняття комунального підприємства «Ківерцівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Ківерцівської районної ради Волинської області» зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міста Ківерцівського району до комунальної власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади.
  5. Про внесення змін до Програми використання та охорони земель на території Ківерцівської міської ради на 2020 рік.
  6. Про внесення змін до Програми забезпечення розробки містобудівної документації на території Ківерцівської міської ради на 2020 рік.
  7. Про внесення змін в «Програму розвитку комунального господарства та благоустрою на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».
  8. Про внесення змін до Програми «Дорожній рух та його безпека на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».
  9. Про внесення змін до Програми природоохоронних заходів, що фінансуються за рахунок коштів міського фонду охорони навколишнього природного середовища Ківерцівської ОТГ на 2020 рік.
  10. Про внесення змін до Програми будівництва, капітального ремонту та поточного ремонту системи зовнішнього освітлення на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  11. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради» на 2020 рік.
  12. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2019 № 13/18 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2020 рік». 
  13. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних