Новий шкільний автобус для Суського старостинського округу

Дата: 19.11.2020 11:16
Кількість переглядів: 531

 

Фото без описуКоштами державної субвенції було придбано 15 транспортних засобів для волинських школярів, один з яких передано на Ківерцівську об’єднану територіальну громаду. За рішенням депутатського корпусу цей новенький автобус слугуватиме учням Суського старостинського округу, оскільки загальноосвітня школа села Суськ є опорною школою і майже сімдесятьом діткам різної вікової групи з навколишніх сіл доводиться до навчального закладу доїжджати громадським транспортом, а інколи добиратися велосипедом або й пішки. Загальна вартість автобуса становить один мільйон вісімсот сімдесят тисяч гривень, з яких дольова участь Ківерцівської ОТГ – шістсот вісім тисяч.

 Вчора цей шкільний автобус Ківерцівський міський голова Володимир Жгутов, заступник міського голови Ольга Поліщук, начальник гуманітарного відділу Микола Грибук та староста Суського старостинського округу Юрій Самолюк урочисто передали для Суської ЗОШ. При цьому Володимир Жгутов зазначив:

Нинішня подія – це ще один важливий крок до забезпечення рівного доступу кожної дитини до якісної освіти, незалежно від того, де вона проживає: у селі чи в місті. Проте створення комфортних умов для навчання у Суській ЗОШ  передбачає цілий комплекс взаємопов’язаних заходів, найважливішим з яких стане проведена в наступному році повна реконструкція будівлі навчального закладу за сприяння Північної Екологічної Фінансової Корпорації - НЕФКО. А початком з виконання завдань цього комплексу стала відремонтована дорога на найбільш аварійно небезпечній ділянці Ківерці-Суськ і ось цей придбаний новенький автобус. Тож батькам учнів з Славного (8 чол.), Словатич (29 чол.), Звозів (20 чол.), Завітного (12 чол.) можна бути певними, що їхнім дітям тепер буде комфортно й безпечно щодня добиратися до школи.   

Начальник гуманітарного відділу Микола Грибук подякував управлінню освіти й науки Волинської ОДА, сприянням котрого цей коштовний подарунок сільській дітворі вдалося зреалізувати. За розуміння важливості придбання новенького автобуса Микола Васильович завдячує також міському голові Володимиру Жгутову та депутатському корпусу сьомого скликання Ківерцівської ОТГ. А на комфортність транспортний засіб одразу ж випробували учні п’ятого класу Суської ЗОШ, проїхавшись вулицями села.   

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних