Про скликання другого пленарного засідання 1 сесії

Дата: 03.12.2020 16:24
Кількість переглядів: 625

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 07.12.2020 року об 11.00  год. відбудеться друге пленарне засідання першої сесії Ківерцівської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Ківерці, вул. Шевченка 25 (в актовому залі Ківерцівського міського будинку культури ім. М.П.Ковальова).

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного другого пленарного засідання першої сесії Ківерцівської міської ради восьмого скликання.
  2. Про внесення змін до рішення міської ради №1/2 від 24.11.2020 року «Про підсумки виборів, визнання повноважень та реєстрацію депутатів Ківерцівської міської ради та Ківерцівського міського голови Ківерцівської міської територіальної громади».
  3. Про прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міста Ківерцівського району до комунальної власності Ківерцівської міської територіальної громади нежитлового приміщення по вул. Ковпака.2в в м.Ківерці.
  4. Про надання попередньої згоди на прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Луцького району до комунальної власності Ківерцівської міської територіальної громади Інклюзивно-ресурсний центр" його рухоме і нерухоме майно.
  5. Про надання попередньої згоди на прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Луцького району до комунальної власності Ківерцівської міської територіальної громади Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ківерцівського району його рухоме і нерухоме майно.
  6. Про створення юридичної особи публічного права фінансове управління Ківерцівської міської ради.
  7. Про затвердження штатного розпису апарату міської ради та її виконавчого комітету.
  8. Про продаж  Хойні Олегу  Васильовичу  у власність  земельної ділянки  для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку (будівництво   48 квартирного житлового будинку) – В 02.03 в м. Ківерці по вул. Відродження, 28.
  9. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  безоплатно у власність земельних ділянок.
  11.  Про  затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для індивідуального  садівництва.
  12. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних  ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства.
  13. Про внесення змін в рішення Сокиричівської сільської ради №15/4 від 04.05.2012 року «Про надання дозвіл  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд.
  14. Про внесення змін в рішення №34/21 від 10 березня 2009 року «Про передачу в оренду земельної ділянки громадянину Семенюку Валерію Євгеновичу.
  15. Про внесення змін в рішення №11/18 від 28 листопада 2019 року  «Про затвердження  проєктів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  16.  Про поновлення договору оренди  землі укладеного з Шевелею Русланою Георгіївною, Яромчук Луїзою Лентіївною та Ігнатійчук Юлією Михайлівною.
  17. Про поновлення договору оренди землі укладеного з Дедюком Сергієм      Вікторовичем та Самчинецькою Іриною Йосипівною.
  18. Про виділення земельної частки(пай) в натурі (на місцевості) та державну реєстрацію власності на земельні ділянки власнику земельної частки (пай) Зубко Лідії Володимирівні.
  19. Про виділення земельної частки (пай) в натурі (на місцевості) та державну реєстрацію власності н земельні ділянки  власнику земельної частки (пай) Овчінніковій Ользі Дем’янівні.
  20. Про розірвання договору  оренди  землі укладеного між Сокиричівською сільською радою та Ківерцівською районною спілкою споживчих товариств.
  21. Про передачу в оренду земельної ділянки Несмяновичу Олександру  Ростиславовичу для обслуговування власних приміщень і споруд ковбасно-забійного цеху.
  22. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою  для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради  на підставі  документів, що посвідчують  право власності на земельні частки (паї).
  23. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  24. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) ТОВ  «Набуток».
  25. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Релігійній громаді (парафії) Пресвятого Серця Ісуса Христа Луцької дієцезії Римсько-Католицької церкви у місті Ківерці Волинської області.
  26. Про дозвіл на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  27. Про дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва.
  28. Про містобудівну документацію.
  29.  Про містобудівну документацію.
  30. Про містобудівну документацію.
  31. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних