Про скликання засідання постійної комісії з питань культури, освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, молоді, спорту, міжнародної співпраці та регламенту

Дата: 08.12.2020 14:12
Кількість переглядів: 394

Фото без описуКіверцівська міська рада повідомляє, що 09.12.2020 року об 11.00 год відбудеться засідання постійної комісії  з питань  культури, освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, молоді, спорту, міжнародної співпраці та регламенту в залі засідань Ківерцівської РДА за адресою: м. Ківерці, вул. Незалежності, 20.

 

Порядок денний :

  1. Про внесення змін до рішення міської ради №1/2 від 24.11.2020 року «Про підсумки виборів, визнання повноважень та реєстрацію депутатів Ківерцівської міської ради та Ківерцівського міського голови Ківерцівської міської територіальної громади» зі змінами від 07.12.2020 року № 1/22.
  2. Про внесення змін до рішення міської ради №1/7 від 24.11.2020 року «Про затвердження переліку, персонального складу постійних комісій Ківерцівської міської ради та положення про депутатські комісії».
  3. Про прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Луцького району до комунальної власності Ківерцівської міської територіальної громади нежитлового приміщення по вул. Ковпака.2в в м.Ківерці.
  4. Про надання попередньої згоди на прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Луцького району до комунальної власності Ківерцівської міської територіальної громади Інклюзивно-ресурсний центр" його рухоме і нерухоме майно.
  5. Про надання попередньої згоди на прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Луцького району до комунальної власності Ківерцівської міської територіальної громади Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ківерцівського району його рухоме і нерухоме майно.
  6. Про надання дозволу на безоплатну передачу автобуса БАЗ А 079.21 КЗ «Ківерцівському краєзнавчому музею».
  7. Про внесення змін в рішення № 1/9 від 24.11.2020 року «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчого комітету».
  8. Про внесення змін в програму фінансування заходів державного, обласного, місцевого значення Ківерцівської об'єднаної територіальної громади на 2020 рік.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних