Пошук

Інформаційне повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення Ківерцівської міської ради "Про затвердження тарифів на платні медичні послуги, що надаються комунальним підприємством «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської місь

Дата: 14.12.2020 13:57
Кількість переглядів: 373

 

Інформаційне повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення Ківерцівської міської ради "Про затвердження тарифів на платні медичні послуги, що надаються комунальним підприємством «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради»"

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності», Постанови КМУ від 24.05.2017р. №483  у відповідності до норм Податкового кодексу України, виконавчий комітет  оприлюднює та подає на розгляд Ківерцівської  міської ради проект регуляторного акта - рішення сесії "Про затвердження тарифів на платні медичні послуги, що надаються комунальним підприємством «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради»".

Оприлюднення здійснюється шляхом розміщення Проекту рішення з додатками на офіційному сайті Ківерцівської міської ради www.kivrada.gov.ua в розділі «Регуляторні акти».

Інформація про строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції:
Зауваження та пропозиції щодо проекту даного регуляторного акту приймаються від фізичних та юридичних осіб у письмовому вигляді упродовж 31 календарного  дня, з дати оприлюднення повідомлення на офіційному сайті міської ради за адресою: м. Ківерці, вулиця Шевченка,14 тел.2-26-65 Ківерцівська міська рада (електронна адреса: kivertsirada@gmail.com

 Розробник проекта регуляторного акта: виконавчий комітет  Ківерцівської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.