Сьогодні на сесії міської ради прийняте рішення "Про прийняття до комунальної власності Ківерцівської міської територіальної громади "Інклюзивно-ресурсний центр" Ківерцівської районної ради, його рухоме і нерухоме майно"

Дата: 15.01.2021 14:40
Кількість переглядів: 666

 

Фото без описуКіверцівський «Інклюзивно-ресурсний центр» працює із 24 жовтня 2018 року. Центр працює з дітьми від 2 до 18 років з особливими освітніми потребами, які мають порушення інтелекту, спектру аутизму, порушення мовлення та опорно-рухового апарату. Послуги надають практичні психологи, вчитель-дефектолог, вчитель-логопед, вчитель-реабілітолог.

У Центрі на обліку перебуває 360 дітей яким надаються корекційно-розвиткові послуги. Окрім того, ІРЦ здійснює комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини за допомогою сучасних діагностичних методик, визначає програму та форму навчання. Фахівці Центру консультують батьків, педагогів, проводять просвітницькі заходи, щодо організації інклюзивного простору у закладі освіти шляхом різноманітних конференцій, семінарів, засідань за круглим столом, тренінгів.

Напередодні, міський голова  Олександр Ковальчук  завітав до інклюзивно-ресурсного центру, ознайомився з роботою та вручив для потреб центру багатофункціональний принтер.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних