Відбулася нарада з керівниками та активними жителями Ківерцівської громади

Дата: 16.01.2021 13:19
Кількість переглядів: 618

 

Фото без описуСьогодні, 16 січня, відбулася нарада з керівниками та активними жителями Ківерцівської громади, яку проводив міський голова Олександр Ковальчук разом із заступником Юрієм Тананайським.

Робоча зустріч стосувалася питання проєктної діяльності в громаді. Для обговорення проблематики, було запрошено менеджера з проєктної діяльності апарату міської ради Ольгу Матвійчук.

«Заробляти кошти це не  лише отримання винагороди, це можливість робити нашу громаду кращою.

Коштів на даний момент на усе не вистачає, а ідей для розвитку громади є досить багато»,- зауважила Ольга Матвійчук.

«За основні стратегічні проєкти необхідні для життєдіяльності відповідає наш працівник Ольга Матвійчук. Багато з них вже успішно реалізовано і деякі перебувають у стадії підготовки документів та у режимі очікування. Тому ми разом долучаємось до навчань та проходимо тренінги постійно вдосконалюючись», - продовжив спілкування заступник міського голови Юрій Тананайський, який безпосередньо відповідає за цей напрям.

Завдяки проєктній діяльності, окремі громади активно приймають участь та виграють по 10 проєктів від Британської Ради в Україні. Кошти - 150 тис гривень, а є можливість кошторис проєктів збільшити до 30-35 тис.

Робота над проєктами не легка та це можливість рости особисто і це може робити тільки той хто хоче особисто зробити вклад. Це не час коли ми просто працюємо на роботі, це реальний поклик душі.

Раніше проєкти писали громадські організації, нині будь-хто може написати свій проєкт і реалізувати його. На даний момент в Україні до цієї діяльності долучаються вчителі, бібліотеки, будинки культури, і відповідно потреби і завдання є різними: на куточки дозвілля, стелажі, банери, особливо фінансуються заходи, навчання, спортивні і дитячі майданчики, лавки, напрямки екологічної тематики.

“Отже від слів до дій”, -  запропонував очільник громади і надав слово Людмилі Тананайській  (фасилітатору програми Британської Ради в Україні, яка знає як покроково і за яким алгоритмом потрібно діяти при написанні проєктів.

Доводимо до відома що найближче навчання в режимі он-лайн, де є можливість реалізовувати свої ідеї, отримавши кошти від Британської Ради в Україні, буде проходити 20-21 січня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних