Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детальний план території житлового будинку в с. Яромель Тростянецької сільської ради Ківерцівського району Волинської області»

Дата: 20.01.2021 13:43
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

 

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детальний план території житлового будинку в с. Яромель Тростянецької сільської ради Ківерцівського району Волинської області».

 

Проект «Детальний план території житлового будинку в с. Яромель Тростянецької сільської ради Ківерцівського району  Волинської області» розроблений ТзОВ «АРТ БУД ПРОЕКТ».

 Підставою для розроблення проекту є рішення Тростянецької сільської ради за №13/25 від 08 вересня 2020 року «Про розроблення детального плану території земельної ділянки в с. Яромель по вул. Свободи», з метою складання проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки на «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд».  Замовником містобудівної документації є виконавчий комітет Тростянецької сільської ради. Фінансування робіт з розроблення містобудівної документації здійснити за рахунок коштів власника (інвестора) земельної ділянки.

Цільове призначення земельної ділянки в межах проектованого ДПТ – Секція В 02.01 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Загальна площа земельної ділянки становить - 0,0523 га, в тому числі площа забудови - 0,0288 га., кадастровий номер 0721887207:05:001:0050.

На вказаній території пропонується реконструювати магазин під один житловий будинок з гаражем.

Основні техніко-економічні показники детального плану території:

Площа забудови – 288 м2.,

Площа озеленення – 235 м2.,

Площа мощення твердого покриття – 154 м2.

Детально ознайомитися з проектом «Детальний план території житлового будинку в с. Яромель Тростянецької сільської ради Ківерцівського району  Волинської області» можна  на офіційній сторінці Ківерцівської  міської ради kivertsirada@gmail.com та на паперових носіях в приміщенні Ківерцівської  міської ради за адресою  місто Ківерці, вулиця Шевченка, 14,  тел. 2 10 43 (понеділок – п'ятниця з 08.00 до 16.00).

Пропозиції до зазначеного вище проекту подаються на ім’я міського голови у письмовій формі з 20.01.2021 по 20.02.2021 року  за  адресою: 45200,  місто  Ківерці, вул. Шевченка, 14.

Пропозиції до проекту вказаної містобудівної документації подаються відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Відповідальним за організацію розгляду пропозицій громадськості до вказаного проекту є головний спеціаліст  відділу комунального господарства та благоустрою апарату  Ківерцівської міської ради  та її виконавчого комітету Кочетов П.П. (45200, м. Ківерці, вул. Шевченка, 14,  тел.  2 10 43).

 

Пояснювальна записка

План існуючого використання території

План благоустрою території

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних