Про скликання засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради

Дата: 25.01.2021 12:07
Кількість переглядів: 506

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 28.01.2020 року о 10.00 год відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради восьмого скликання за адресою: м. Ківерці, вул. Незалежності, 20.

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного засідання постійної комісії.
  2. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж міста Ківерці Волинської області. 
  3. Про затвердження Переліку земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності Ківерцівської міської територіальної громади, які  виставлятимуться на земельні торги
  4. Про затвердження умов продажу права оренди земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що виставляються на земельні торги
  5. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки, що виставляється на земельні торги в місті Ківерці площею 0,7459 кадастровий номер 0721810100:01:001:6135. 
  6. Про розгляд звернень  відносно надання пільг щодо сплати земельного податку.
  7. Про продаж товариству з обмеженою відповідальністю «Волиньагропродукт» у власність земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в місті Ківерці по вул. Шевченка, 20 е. 
  8. Про містобудівну документацію. 
  9. Про містобудівну документацію.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для іншого сільськогосподарського призначення (для обслуговування господарських будівель та споруд)  на території  Ківерцівської міської ради. 
  11. Про затвердження Управлінню Служби безпеки України у Волинській області технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та постійної діяльності Служби безпеки України. 
  12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва
  13. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок. 
  14. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства. 
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  індивідуального садівництва Сєровій Ларисі Арсенівні. 
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу в оренду земельної ділянки Ільчишиній Валентині Віталіївні. 
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок
  18. Про виділення земельної частки(пай) в натурі (на місцевості) та державну реєстрацію власності на земельні ділянки власнику земельної частки (пай) Залевському Івану Васильовичу
  19. Про внесення змін в рішення №22/26 від 28 серпня 2020 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер – 0721810100:01:001:5517, що є в оренді ПАТ «Електро»
  20. Про внесення змін в рішення №21/28 від 15.03.2005 року «Про  затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки підприємцю  Мазурцю Л.В.»
  21. Про внесення змін в рішення №11/18 від 28 листопада  2019 року «Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у безоплатно у власність земельних ділянок»
  22. Про припинення приватному підприємству «Базис-Луцьк» права оренди земельної ділянки  
  23. Про передачу  акціонерному товариству «Оператор газорозподільної системи «Волиньгаз» в оренду земельної ділянки  в місті Ківерці по вулиці Філатова.
  24. Про передачу в оренду земельної ділянки Бондарю Вадиму Миколайовичу
  25. Про поновлення договору оренди земельної ділянки з підприємцем Проць Тетяною Андріївною 
  26. Про розірвання договору оренди землі укладеного  з Ківерцівським районним міжгосподарським комбінатом сільського комунального господарства «Райсількомунгосп» та дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер 0721886600:03:001:0461.
  27. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) товариству з обмеженою відповідальністю «Віраж» ЛТД
  28. Про дозвіл приватному акціонерному  товариству «Волиньобленерго» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок
  29. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї)
  30. Про дозвіл на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для  ведення особистого селянського господарства
  31. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  ПП «Захід Агро»
  32. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ківерцівській міській раді
  33. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  34. Про припинення договору оренди земельної ділянки укладеного з підприємцем Верхоглядом Михайлом Петровичем та передачу в оренду земельної ділянки ФОП Радчук Людмилі Михайлівні
  35. Про створення  комісії  по визначенню  збитків у сфері земельних відносин
  36. Про резервування земельних ділянок сільськогосподарського призначення
  37. Про розгляд  заяви Стужука Андрія Івановича.
  38. Про розгляд заяв Свистуна А.В. та Свистун Л.В.
  39. Про розгляд заяви Наумовича Анатолія Михайловича.
  40. Про розгляд заяви Смолінського Вадима Леонідовича.
  41. Про розгляд листа Волинської ОДА про надання  пільги щодо земельного податку для дислокованих в області військових частин, установ та організацій Міноборони.
  42. Про розгляд звернення  Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні ДМС України  про надання пільг щодо сплати земельного податку.
  43. Про розгляд  заяви ТОВ «ВДЛ-Агро» про звільнення від сплати орендної плати згідно ч.6 ст. 762 ЦК України.
  44. Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва.
  45. Про внесення змін в рішення міської ради від 21.11.2014 № 45/22 «Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва».
  46. Різне.

 

 

Секретар ради                                                                   О.Баранович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних