Про скликання засідання постійної комісії з питань благоустрою, житлово - комунального господарства, транспорту, зв’язку, торгівлі, побутового обслуговування населення та об’єднання співвласників багатоквартирних будинків

Дата: 01.02.2021 14:11
Кількість переглядів: 500

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 03.02.2021 року об 11.00 год відбудеться засідання постійної комісії з питань благоустрою, житлово - комунального господарства, транспорту, зв’язку, торгівлі, побутового обслуговування населення та об’єднання співвласників багатоквартирних будинків за адресою: м. Ківерці, вул. Незалежності, 20.

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного постійних комісій.
  2. Про затвердження старости Сокиричівського старостинського округу (с.Сокиричі, с.Бодячів, с.Дідовичі, с.Заброди, с.Конопелька, с. Муравище) Ківерцівської міської територіальної громади.
  3. Про необхідність запровадження мораторію на зростання ціни природного газу та електроенергії.
  4. Про затвердження актів приймання-передачі рухомого і нерухомого майна  комунального підприємства «Ківерцівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Ківерцівської районної ради Волинської області».
  5. Про затвердження актів приймання-передачі нерухомого майна Центральної бібліотеки Ківерцівської районної централізованої бібліотечної системи Волинської області з її філіями, які розташовані на території Ківерцівської міської територіальної громади
  6. Про затвердження акту приймання-передачі нежитлового приміщення по вул. Ковпака,2в в м. Ківерці.
  7. Про затвердження актів приймання-передачі рухомого і нерухомого майна комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Ківерцівської районної ради.
  8. Про затвердження актів приймання-передачі рухомого і нерухомого майна Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).
  9. Про передачу з балансу комунального підприємства водопровідно-каналізаційних мереж «Ківерціводоканал» на баланс Ківерцівської міської ради рухомого майна (автомобілів).
  10. Про внесення змін в Статут комунального підприємства - Ківерцівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційних мереж «Ківерціводоканал».
  11. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.11.2020 року № 1/20 «Про план підготовки проектів регуляторних актів Ківерцівської міської ради на 2021 рік».
  12. Про затвердження Порядку передачі в оренду комунального майна Ківерцівської міської ради.
  13. Про внесення змін в рішення № 1/9 від 24.11.2020 року «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчого комітету» зі змінами від 10.12.2020 року № 2/10.
  14. Про надання дозволу на списання автобуса БАЗ А079.21. 
  15. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних