Пошук

Міський голова зустрівся із Міністром інфраструктури України

Дата: 19.02.2021 15:30
Кількість переглядів: 1067

 

Сьогодні, 19 лютого в рамках робочої поїздки відбулася зустріч міського голови Олександра Ковальчука та заступника міського голови Ігоря Роганова з Міністром інфраструктури України Владиславом Криклієм.

Міський голова звернувся до Міністра інфраструктури з проханням допомогти вирішити проблему передачі мережі водопостачання на баланс міста та обговорити методику передачі мережі.

Впродовж тривалого часу у місті Ківерці критичною є проблема неналежного виконання Ківерцівською дільницею водопостачання ВП «Рівненсько-Тернопільське територіальне управління» філії «БМЕС» АТ «Укрзалізниця» взятих на себе забов’язань, згідно укладених з споживачами міста Ківерці договорів про надання послуг з централізованого водопостачання.

Оскільки, Ківерцівська міська рада неодноразово зверталась до власників цього водогону, та не отримала позитивної відповіді, міський голова Олександр Ковальчук вирішив особисто виїхати на прийом до Міністра інфраструктури, попри усі труднощі, що виникають на шляху запису на зустріч.

Під час зустрічі  Владислав Криклій пообіцяв допомогти у вирішенні даного питання, отож міському голові вдалося вивести вирішення даної проблеми міста на зовсім новий етап. Звернення міського голови зареєстровано в Кабінеті Міністрів та буде розглянуте найближчим часом.

Нагадуємо, що міський голова Олександр Ковальчук стверджує, що не зупиниться і буде й надалі «оббивати пороги» чиновників, допоки не вирішить у позитивну сторону для жителів міста Ківерці, питання передачі мережі водопостачання.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних