Відбувся Кубок міської територіальної громади по волейболу

Дата: 21.02.2021 18:43
Кількість переглядів: 918

 

Фото без описуСьогодні, 21 лютого, з нагоди 32-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану, уже традиційно у ДЮСШ відбувся Кубок міської територіальної громади по волейболу, присвячений пам’яті нашого земляка, що поліг в афганській землі - Олега Денисюка.

Урочистості з нагоди спортивного заходу, що проводилися в Ківерцівській ДЮСШ, розпочалися із звучання Гімну України та підняття Державного Прапору України. Право підняти Прапор України надано представникам команди-чемпіона по волейболу 2020 року села Липне.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять не тільки тих українців, які загинули у Республіці Афганістан та інших гарячих точках нашої планети, але й всіх, хто віддав своє життя за краще майбутнє свого народу уже в наші дні – на Євромайдані та на Сході України.

Учасників турніру привітали міський голова Олександр Ковальчук, голова районної організації ветеранів бойових дій на території інших держав В’ячеслав Гордіюк, директор Ківерцівської дитячо-юнацької спортивної школи Олександр Левчук.

У змаганнях брали участь 11 команд. Ківерці представили три команди, Липне та Холоневичі - представили по дві команди, по одній команді представники від Суська, Рожище, Цуманя та єдина жіноча команда «Берегиня» м.Луцьк.

Ківерцівський міський голова Олександр Ковальчук теж брав участь у турнірі та грав за команду Ківерці-міська рада.

У відповідності до жеребкування команди поділено на три групи, які провели змагання між собою у спортзалах ОЗО ЗЗСО №4, КЕШ і ДЮСШ.

Три волейбольні команди такі як «Ківерці-ветерани, «Ківерці-міська рада» та «Рожище» вийшли у фінал і змагалися між собою.

У запеклій боротьбі Рожище – Ківерці-міська рада, фортуна посміхнулась волейболістам команди Ківерці-міська рада. У ВК «Рожище» - почесне срібло і бронза у ВК Ківерці-ветерани. Отже, володарем Кубку стала команда міста Ківерці.

Переможці та призери нагороджені грамотами, кубками, призами у вигляді спортивних наколінників та грошовою винагородою. Учасникам жіночої команди міський голова Олександр Ковальчук вручив квіти.

Спонсором заходу була Ківерцівська міська рада. Луцька, Рожищенська та Цуманська територіальні громади також долучилися до фінансування.

Кращим гравцем визнано Степанова Олександра Петровича, який грав за команду-переможця Ківерці-міська рада, якому вручено грамоту та кубок найкращого гравця.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних