Пошук

Про скликання спільного засідання постійних комісій міської ради ЖКГ та бюджету

Дата: 23.03.2021 08:26
Кількість переглядів: 446

 

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 25.03.2021 року о 10.00 год відбудеться спільне засідання постійних комісій з питань планування, бюджету, фінансів, економічного розвитку, підприємництва та інвестицій та постійної комісії з питань благоустрою, житлово - комунального господарства, транспорту, зв’язку, торгівлі, побутового обслуговування населення та об’єднання співвласників багатоквартирних будинків в залі засідань Ківерцівської РДА за адресою: м. Ківерці, вул. Незалежності, 20.

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного постійних комісій.
  2. Про оголошення «сезону тиші» в місцях масового розмноження та вирощування потомства дикими тваринами.
  3. Про внесення змін до Положення про порядок списання та передачі майна, що належить до комунальної власності Ківерцівської міської територіальної громади.
  4. Про платні послуги, що надає Публічна бібліотека Ківерцівської міської ради.
  5. Про затвердження актів приймання-передачі нерухомого та іншого майна комунального некомерційного підприємства «Луцький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Луцької районної ради.
  6. Про прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст Луцького району до комунальної власності Ківерцівської міської територіальної громади комунальну установу «Об’єднаний трудовий архів територіальних громад, сіл, селищ і міста Ківерцівського району Волинської області», та його нерухоме майно.
  7. Про передачу з балансу комунального підприємства «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради» на баланс Ківерцівської міської ради рухомого майна (автомобіля).
  8. Про прийняття від СГПП «Дружба» артезіанської свердловини. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Ківерцівської міської ради та її виконавчого комітету.
  9. Про затвердження звіту «Про виконання бюджету Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади за 2020 рік».
  10. Про затвердження звіту «Про витрачання коштів резервного фонду бюджету Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади за 2020 рік».
  11. Про затвердження Програми діяльності комунальної установи «Об’єднаний трудовий архів територіальних громад сіл, селищ і міста Ківерцівського району Волинської області» на 2021 рік.
  12. Про затвердження Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2021 рік.
  13. Про затвердження Програми забезпечення розробки містобудівної документації на території Ківерцівської міської ради на 2021 рік.
  14. Про затвердження Програми забезпечення діяльності поліцейських офіцерів громади на 2021 рік.
  15. Про затвердження Програми профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на території Ківерцівської громади на 2021-2022 роки.
  16. Про затвердження соціальної Програми оздоровлення та відпочинку дітей Ківерцівської міської ради  на 2021 рік.
  17. Про затвердження програми соціально-економічного розвитку програми Ківерцівської міської територіальної громади на 2021 рік.
  18. Про внесення змін в Програму фінансування заходів державного, обласного, місцевого значення Ківерцівської міської територіальної громади на 2021 рік.
  19. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради»  на 2021 рік.
  20. Про внесення змін до фінансового плану комунального підприємства «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради» на 2021 рік.
  21. Про внесення змін в «Програму соціального захисту населення Ківерцівської міської територіальної громади на 2021 рік».
  22. Про внесення змін до Програм «Дороги громади» на території Ківерцівської міської територіальної громади на 2021 рік затвердженої рішенням сесії № 3/19  від 24 грудня 2020 року.
  23. Про внесення змін до Програми «Поводження з твердими побутовими відходами на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік» затвердженої рішенням сесії № 3/20 від 24 грудня 2020 року.
  24. Про затвердження Програми «Безпечна громада на території Ківерцівської міської територіальної громади на 2021 рік».
  25. Про внесення змін в Програму розвитку комунального господарства та благоустрою на території Ківерцівської міської територіальної громади на 2021 рік затвердженої рішенням сесії  №3/22 від 24 грудня 2020 року.
  26. Про внесення змін до Програми будівництва, капітального ремонту та поточного ремонту системи зовнішнього освітлення на території Ківерцівської міської територіальної громади на 2021 рік затвердженої рішенням сесії № 3/21 від 24 грудня 2020 року.
  27. Про внесення змін до рішення міської  ради від 24.12.2020 № 3/25  «Про бюджет Ківерцівської міської територіальної громади на 2021 рік».
  28. Про внесення змін в рішення № 1/9 від 24.11.2020 року «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчого комітету» зі змінами внесеними рішенням міської ради № 2/10 від 10.12.2020 року та № 5/24 від 05.02.2021 року.
  29. Про затвердження Положень Ківерцівської міської ради та її виконавчого комітету.
  30. Про затвердження переліку підприємств, установ, організацій, що надають соціально-важливі послуги населенню Ківерцівської міської територіальної громади.
  31. Про затвердження переліку Першого та Другого типу об’єктів комунальної власності Ківерцівської міської територіальної громади.
  32. Про передачу майна в оперативне управління.
  33. Про припинення в результаті реорганізації шляхом злиття комунальних підприємств. 
  34. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.