Про скликання засідання виконавчого комітету

Дата: 24.03.2021 13:25
Кількість переглядів: 447

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 31 березня 2021 року о 10.00 год. відбудеться засідання виконавчого комітету Ківерцівської міської ради восьмого скликання в залі засідань Ківерцівської РДА за адресою: м. Ківерці, вул. Незалежності, 20.

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного засідання виконавчого комітету Ківерцівської міської ради восьмого скликання.
  2. Про Порядок обліку, використання і зберігання печаток і штампів у виконавчих органах Ківерцівської міської ради та старостинських округах.
  3. Про встановлення коригованого тарифу на послуги централізованого водовідведення, що надаються комунальним підприємством водопровідно-каналізаційних мереж «Ківерціводоканал».
  4. Про встановлення коригованого тарифу на послуги з утилізації рідких побутових відходів на полях фільтрації, що надаються комунальним підприємством водопровідно-каналізаційних мереж «Ківерціводоканал».
  5. Про встановлення коригованого тарифу на послуги з вивезення рідких побутових відходів автомобільним транспортом, що надаються комунальним підприємством водопровідно-каналізаційних мереж «Ківерціводоканал».
  6. Про затвердження бланку відділу містобудування та архітектури Ківерцівської міської ради та виконавчого комітету.
  7. Про затвердження бланку єдиного зразка Служби у справах дітей Ківерцівської міської ради та її виконавчого комітету.
  8. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 04 грудня 2019 року №132 «Про затвердження бланків єдиного зразка відділу капітального ремонту, комунального господарства та тайна Ківерцівської міської ради та гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради».
  9. Про надання дозволу громадянам на укладання договору дарування нерухомого майна, яке належить їм на праві приватної власності.
  10. Про надання дозволу громадянам на укладання договору купівлі-продажу нерухомого майна, яке належить їм на праві приватної власності.
  11. Про надання дозволу громадянам на укладання договору дарування нерухомого майна, яке належить їм на праві приватної власності.
  12. Про надання дозволу громадянам на укладання договору дарування нерухомого майна, яке належить їм на праві приватної власності.
  13. Про надання дозволу громадянам на укладання договору дарування нерухомого майна, яке належить їм на праві приватної власності.
  14. Про надання дозволу громадянам на укладання договорів про визначення часток у праві спільної власності квартири та договору дарування нерухомого майна, яке належить їм на праві приватної власності.
  15. Про надання дозволу громадянам на укладання договору дарування нерухомого майна, яке належить їм на праві приватної власності.
  16. Про надання дозволу громадянам на укладання договору дарування нерухомого майна, яке належить їм на праві приватної власності.
  17. Про створення комісії з питань захисту прав дитини.
  18. Про тимчасове влаштування малолітнього в будинок дитини.
  19. Про постановку на квартирний облік громадянина Хом’яка Миколи Ігоровича.
  20. Про постановку на квартирний облік Гученко Ілони Сергіївни.
  21. Про продовження терміну дії дозволу на відкриття об’єкта торгівлі по вулиці Чкалова, 42а в місті Ківерці фізичної особи-підприємця Вишняк Надії Ізосимівні.
  22. Про зміну поштової адреси земельної ділянки та житлового будинку з господарськими будівлями в селі Сокиричі, Ківерцівського району, Волинської області
  23. Про уточнення поштової адреси об`єкту нерухомого майна Матвіюка А.Ю. в селі Словатичі, Ківерцівського району Волинської області.
  24. Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці в місті Ківерці, Ківерцівського району, Волинської області.
  25. Про надання дозволу на відкриття та погодження режиму роботи об’єкта торгівлі фізичної особи-підприємця Панасюк Наталії Василівні.
  26. Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці в селі Омельне, Ківерцівського району, Волинської області.
  27. Про організацію проведення суспільно корисних робіт на території Ківерцівської міської територіальної громади у 2021 році.
  28. Про зняття з квартирного обліку громадянина Тодадзе Владислава Зауровича.
  29. Про демонтаж тимчасових споруд.
  30. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень.
  31. Про виділення коштів для надання одноразових матеріальних допомог.
  32. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних