КІВЕРЧАНИН ГУЩИК ПАВЛО ЧЕМПІОН З БОЧА

Дата: 01.04.2021 11:12
Кількість переглядів: 575

 

Фото без описуВчора, 31 березня в місті Ковелі, відбувся чемпіонат області з боча серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату.

Ківерцівську громаду на чемпіонаті представляли ківерчани Зінчук Тарас та Гущик Павло.

Гущик Павло здобув перемогу та зайняв Перше місце у класі ВС1 в чемпіонаті області з боча серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату.

Переможець Гущик Павло отримав запрошення до складу обласної збірної Волинської області для участі у Чемпіонаті України, який відбудеться 24-28 квітня 2021 року в м.Одеса.

Змагання проходили в комунальному закладі «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа ім. Євгена Кондратовича» за організації Волинського регіонального центру з фізичної культури та спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

Міський голова Олександр Ковальчук потурбувався про фінансове забезпечення проїзду та харчування учасників, а заступник міського голови Юрій Тананайський за безпосередню доставку та супровід спортсменів під час змагань.

Даний чемпіонат щорічно проводиться з метою популяризації гри боча в області, активного способу життя, покращення фізкультурно-оздоровчої, реабілітаційної та спортивної роботи серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату, підвищення рівня спортивної майстерності та виявлення кращих спортсменів для участі у всеукраїнських змаганнях.

Як і в будь-якому виді спорту для того, щоб перемагати потрібен відповідний інвентар, для прикладу комплект м’ячів коштує від 7 тисяч гривень. Інклюзивність та безбар’єрність є одним із завдань, що ми можемо зробити для людей, які цього потребують.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних