В КІВЕРЦЯХ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ

Дата: 12.04.2021 13:48
Кількість переглядів: 819

 

Фото без опису11 квітня 2021 року відбувся відкритий Турнір з міні-футболу Ківерцівської міської територіальної громади серед юнаків 2007-2008 року народження.

У змаганні, яке відбулося на міні-футбольному полі в м.Ківерці, прийняли участь 6 команд, 4 з яких представляли Ківерцівську громаду та 2 – Цуманську громаду.

Захід зібрав безліч вболівальників – не тільки рідних та друзів футболістів, але й мешканців прилеглих будинків, які активно підтримували гравців.

Позитивний настрій, гарна погода та доброзичливість створювали особисту атмосферу взаємопідтримки, незважаючи на безкомпромісну та запеклу боротьбу. Перемоги та програші зустрічались з однаковою повагою до майстерності гравців, на турнірі панував дух корпоративної єдності.

Перше місце серед команд по праву посіла команда ДЮСШ м.Ківерці (тренер – Дмитро Гаврук), друге – смт.Цумань (тренер – Олександр Гуменюк), третє – ДЮСШ м.Ківерці (тренер – Віктор Люпа).

Всі переможці отримали кубки, дипломи Ківерцівської міської ради та солодкі подарунки від підприємців: Олександр Величко, Андрій Клепак, Худов Валерій, Юрій Устимчук, Ігор Лукашук, Олександр Покалюк.

Оргкомітетом турніру було визначено кращого голкіпера команди, яким став Владислав Мозга (ДЮСШ м.Ківерці), кращого гравця – Дмитро Кулакевич (смт.Цумань) та кращого бомбардира, яким став Вадим Малащук (ДЮСШ м.Ківерці).

Міський голова Олександр Ковальчук долучився до нагородження учасників турніру.

«Я радий, що у місті Ківерці проходять такі Турніри, які приносять почуття задоволення та гордості за дітей. Я вдячний всім учасникам за участь та підприємцям за підтримку» – зазначив міський голова.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних