Про скликання засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради

Дата: 19.04.2021 09:46
Кількість переглядів: 474

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 22.04.2021 року о 14.00 год відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради сьомого скликання за адресою: м. Ківерці, вул. Шевченка, 14.

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного засідання постійної комісії.
  2. Про створення постійно діючої комісії з питань бджільництва, попередження та встановлення факту отруєння бджіл на території Ківерцівської міської ради.
  3. Про застосування органічних добрив (барди мелясної, рідкого гною тварин, посліду курей промислових підприємств) на території Ківерцівської міської територіальної громади.
  4. Щодо попередження загибелі бджіл при застосуванні пестицидів та агрохімікатів на території Ківерцівської міської територіальної громади.  
  5. Про розгляд листа Головного управління ДПС у Волинській області. 
  6. Про надання пільг щодо сплати земельного податку. 
  7. Про затвердження Міністерству оборони України технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в місті Ківерці по вулиці Жукова, 7.   
  8. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Управлінню Волинської Єпархії Української Православної Церкви. 
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості  товариству з обмеженою відповідальністю «Віраж» ЛТД.
  10. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок
  11. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  13. Про передачу у власність Мамчару Володимиру Євгеновичу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер – 0721886600:03:001:0461 та передачу в оренду земельних ділянок Ківерцівському районному міжгосподарському комбінату сільського комунального господарства «Райсількомунгосп». 
  15. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства. 
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміни цільового  призначення) Шижуку Марку Марковичу. 
  17. Про внесення змін в рішення №11/18 від 28 листопада 2019 року «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок». 
  18. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  Трофімюк Наталії Олегівні. 
  19. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ОТГ. 
  20. Про припинення користування земельною ділянкою Гордіюк Ганні Степанівні. 
  21. Про дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва. 
  22. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї). 
  23. Про розгляд заяви Зінькевича В.В. про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для сінокосіння та випасання худоби  ОТГ. 
  24. Про дозвіл Сорочинській Ірині Сергіївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд. 
  25. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  26. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) ТОВ «НАБУТОК». 
  27. Про припинення права оренди земельних ділянок Ківерцівській районній спілці споживчих товариств. 
  28. Про розгляд заяви Пушкара Василя Валентиновича. 
  29. Про дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва Смаль Марії Іванівні. 
  30. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  31. Про внесення змін в рішення №2/28 від 10 грудня 2020 року «Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  32. Про внесення змін в рішення №15/35 від 20 березня 2020 року «Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель  і споруд та для ведення  особистого селянського господарства».
  33. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для продажу Балаєскул Роман Андрійович. 
  34. Про дозвіл Ківерцівській міській раді на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для продажу на конкурентних засадах права оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  35. Різне.

 

 

Секретар ради                                                                   О.Баранович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних