В КІВЕРЦЯХ ВІДБУВСЯ ЧЕМПІОНАТ З РУКОПАШНОГО БОЮ

Дата: 21.04.2021 09:20
Кількість переглядів: 564

 

Фото без опису18 квітня 2021 року Волинським обласним спортивним клубом «Магістр» та Ківерцівською міською територіальною громадою, в приміщенні Ківерцівської ДЮСШ, з дотриманням карантинних вимог, був проведений ІV відкритий дитячо-юнацький чемпіонат міста Ківерці з рукопашного бою. 

Даний турнір став вже традиційним та проводиться на теренах Ківерцівщини вчетверте. 

Змагання проходили серед юнаків віком від 8 до 15 років за правилами дозованого контакту рукопашного бою окремо у двох етапах навчальної підготовки: початкового (серед спортсменів початківців та безрозрядників) та навчально-тренувального етапу підготовки. 

Вказаний диференційований підхід дав змогу самоствердитися та самореалізуватися поряд із досвідченими «бійцями» і спортсменам, які лише розпочинають свій спортивний шлях або поки що не мають значних досягнень на змагальній арені.

?Загалом, в чемпіонаті прийняли участь близько 150 спортсменів із міст Луцька, Ківерців, Рожища, смт. Торчина та с. Буяни, які представляли такі види спорту як рукопашний бій, змішані єдиноборства (ММА) та карате. 

Всі поєдинки відбувалися в дружній атмосфері, але напруженій боротьбі, оскільки попри наявний чи відсутній у спортсменів бійцівський досвід ніхто нікому на татамі поступатися не хотів. Але як відомо - у спорті перемагає сильніший. 

Так, серед ківерчан переможцями чемпіонату у своїй віко-ваговій категорії стали: Браславський Дмитро (8-9 років, до 35 кг), Ітумо Олександер (8-9 років, до 50 кг), Смалюк Назар (10-11 років, до 40 кг), Церкевич Максим (10-11 років, до 45 кг), Бичок Вадим (14-15 років, 75+ кг).

Традиційно всі учасники змагань були відзначені пам’ятними сувенірами, призери та переможці - пам’ятними медалями та дипломами, а бійці, які продемонстрували найкращу технічну підготовку та волю до перемоги - додатковими цінними подарунками.

У загальнокомандному заліку місця розподілилися наступним чином: третє командне місце виборола Волинська регіональна федерація рукопашного бою «РУБІЖ», друге посів клуб  східних єдиноборств імені Сергія Трикоза  «BUSHIDO», а переможцем турніру став Волинський обласний спортивний клуб «Магістр».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних